Oscar

Blir dette årets Oscar-kjoler?

På søndag er det nok en gang duket for årets største filmfest!

ÅRETS OSCAR-KJOLER: Vi har tatt en titt på stjernenes siste antrekk, og sett hvilke kjoler fra catwalken vi tror de kommer til å velge på Oscar-utdelingen søndag 2. mars, Foto: All Over Press
ÅRETS OSCAR-KJOLER: Vi har tatt en titt på stjernenes siste antrekk, og sett hvilke kjoler fra catwalken vi tror de kommer til å velge på Oscar-utdelingen søndag 2. mars, Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets Oscar-utdeling går av stabelen søndag 2. mars, og vi gleder oss stort til å se hvilke kjoler stjernene velger.

Vi har tatt en titt på de siste antrekkene til blant andre Lupita Nyong'o og Cate Blanchett, og plukket ut kjoler fra catwalken som vi tror kan være aktuelle kandidater.

LES OGSÅ: Her er lengden ekstra viktig

Cate Blanchett

CATE BLANCHETT: Kroppsnære kjoler med høy hals er noe av det siste Blanchett har båret på rød løper. Foto: All Over Press
CATE BLANCHETT: Kroppsnære kjoler med høy hals er noe av det siste Blanchett har båret på rød løper. Foto: All Over Press Vis mer

Blanchett er nominert i kategorien beste skuespiller, og den stilsikre skjønnheten skuffer sjeldent på rød løper.

Hun velger så godt som alltid kroppsnære kjoler som viser frem hennes slanke figur, og vi tror også at sannsynligheten er ganske stor for at hun velger en kjole med høy hals.

 

LES OGSÅ: Blir dette høstens it-plagg?

Jennifer Lawrence

JENNIFER LAWRENCE: Vi holder en knapp på at Lawrence velger en stroppeløs kjole fra Dior. Foto: All Over Press
JENNIFER LAWRENCE: Vi holder en knapp på at Lawrence velger en stroppeløs kjole fra Dior. Foto: All Over Press Vis mer

Det er vel nesten så godt som sikkert at Lawrence kommer til å velge en Oscar-kjole fra Dior, og vi klandrer henne ikke. Raf Simons har designet en feminin og Oscar-vennlig haute couture-kolleksjon denne våren, og mest sannsynlig vil Lawrence komme i en av kreasjonene derfra.

Om hun mot formodning ikke velger Dior, tror vi likevel at hun vil være tro mot sine stroppeløse kjoler og velge en kjole som, sammen med hennes korte frisyre, gir ekstra oppmerksomhet til skuldrene hennes.

LES OGSÅ: Slik styler du vårjakkene

Lupita Nyong'o

LUPITA NYONG'O: Fargerike kjoler med rene snitt har blitt kjennetegnet til nykommeren. Foto: All Over Press
LUPITA NYONG'O: Fargerike kjoler med rene snitt har blitt kjennetegnet til nykommeren. Foto: All Over Press Vis mer

Lupita Nyong’o (30) har på kort tid blitt en Hollywood-yndling, og skuespillerinnen fikk sitt store gjennombrudd på aller første forsøk med filmen «12 Years a Slave». Filmen har fått storstilte ni Oscar-nominasjoner, deriblant beste film, og kritikerne roser den opp i skyene.

Dette blir den første Oscar-utdelingen som Nyong'o deltar på, og ut i fra kjolene hun har brukt på rød løper tidligere, er forventningene store til den nye stjernen.

Kjennetegnet hennes har blitt stilrene kjoler i sterke farger, noe som kler henne utrolig godt. Vi holder en knapp på at hun fortsetter i samme retning på søndag, og at hun dukker opp i et fargesterkt antrekk.

LES OGSÅ: Denne kjolen koster bare 150 kr!

Julia Roberts

JULIA ROBERTS: Roberts har overrasket oss flere ganger i år, og vi er spente på å se hva hun velger på Oscar-utdelingen. Foto: All Over Press
JULIA ROBERTS: Roberts har overrasket oss flere ganger i år, og vi er spente på å se hva hun velger på Oscar-utdelingen. Foto: All Over Press Vis mer

I år har vi sett Julia Roberts på rød løper flere ganger, og det har vært en glede! Hun er ikke en av stjernene som alltid stiller på alle arrangementer, men i år har hun slått til gang på gang.

Hun har valgt litt utradisjonelle antrekk, og gikk for eksempel for en rosa jumpsuit fra Valentino i stedet for den typiske kjolen.

Vi håper at hun overrasker oss på Oscar-utdelingen også, men tror samtidig at hun godt kan velge en mer klassisk gallakjole.

LES OGSÅ: Strålte i ekte krystaller

Sandra Bullock

SANDRA BULLOCK: Stroppeløse kjoler med markert midje kler Bullock veldig godt, og kanskje velger hun noe lignende på søndag. Foto: All Over Press
SANDRA BULLOCK: Stroppeløse kjoler med markert midje kler Bullock veldig godt, og kanskje velger hun noe lignende på søndag. Foto: All Over Press Vis mer

Sandra Bullock blir 50 år i år, og hun ser fortsatt fantastisk ut. Hun velger som regel ganske klassiske kjoler, men kan også slå til med noe litt frekkere.

Vi håper å se henne i en litt edgy kjole - gjerne med splitt.

Med sitt mørke hår er Bullock nydelig i sarte pasteller, men hun er også veldig hot i sort, så hun ser nok fantastisk ut uansett hvilken farge hun går for.

LES OGSÅ: Kveldens flotteste i den lille sorte

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer