Mote:

Blir dette årets store trendfarge?

En favoritt på catwalken og Instagram!

VÅRENS TRENDFARGE: Kanskje blir det neongrønn? Foto: Scanpix
VÅRENS TRENDFARGE: Kanskje blir det neongrønn? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

2019 er her og vi er selvfølgelig i gang med å ta en titt på årets trender. Allerede har vi kikket gjennom alle kolleksjonene for våren 2019 for å se hva som skiller seg ut. Hvilke snitt designerne har falt pladask for, hvilke plagg som går igjen, og selvfølgelig hvilke farger som skiller seg ut.

Vi ser er en hel del mønstermiks i flere kolleksjoner, men det er samtidig mange som går for en enklere look med antrekk i ton-i-ton.

LES OGSÅ: De mest minneverdige kjendisbryllupene fra 2018!

BURBERRY: Den britiske designeren har troen på ton-i-ton-antrekk for 2019. Foto: Scanpix
BURBERRY: Den britiske designeren har troen på ton-i-ton-antrekk for 2019. Foto: Scanpix Vis mer

Men, nå ser det ut til at den er en farge som begynner å få ekstra mye oppmerksomhet. Hvert fall i Kardashian/Jenner-familien! Flere av jentene fra den kjente reality-serien «Keeping Up With The Kardashians» har lagt ut flere bilder på Instagram iført neongrønn.

Modellen Kendall Jenner (23) er blant søstrene som har forelsket seg spesielt i fargen. Til familiens store julefeiring hadde hun på seg en neongrønn kjole, og her om dagen la hun også ut et bilde av seg selv i svarte lakkbukser og neongrønn overdel.

Populært på catwalken

Men det er ikke bare på Instagram vi har sett denne fargen. Det er nemlig svært mange designere som brukte den i kolleksjonene sine for dette året.

Naeem Khan, Brandon Maxwell, Cristian Siriano og Escada er blant disse designerne, og alle hadde tolket fargetrenden på hver sin måte.

Brandon Maxwell. Foto: Scanpix
Brandon Maxwell. Foto: Scanpix Vis mer
Escada. Foto: Scanpix
Escada. Foto: Scanpix Vis mer
Cristian Siriano. Foto: Scanpix
Cristian Siriano. Foto: Scanpix Vis mer
Naeem Khan. Foto: Scanpix
Naeem Khan. Foto: Scanpix Vis mer

Førstnevnte lagde en gigantisk kappe til sin visning, mens Cristian Siriano gikk for en iøynefallende jumpsuit i den spreke fargen.

For noen måneder siden så vi også skuespilleren Blake Lively (31) i en neongrønn dress med en matchende topp i strikk. Modellen Ashley Graham (31) har også kastet seg på trenden og gikk for et par neongrønne bukser under Glamour Awards i november 2018.

Kommer du til å teste ut fargen i 2019?

Blake Lively. Foto: Scanpix
Blake Lively. Foto: Scanpix Vis mer
Ashley Graham. Foto: Scanpix
Ashley Graham. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer