Bianco

Blir dette festsesongens «it-sko»?

Haute couture-designer David Andersen har laget en ny partykolleksjon for Bianco. KKs Silje Pedersen har allerede sin favoritt klar!

NY KOLLEKSJON: 1. november kommer haute couture-designer David Andersens samarbeidskolleksjon med Bianco i utvalgte butikker i Norge.  Foto: Produsentene
NY KOLLEKSJON: 1. november kommer haute couture-designer David Andersens samarbeidskolleksjon med Bianco i utvalgte butikker i Norge. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er bare noen uker til vi går inn i november - den offisielle «julebord»-måneden her til lands. Og med alle «bordene», festlighetene og julearrangementene som starter opp, er det antagelig en del av oss som føler for å fornye deler av partygarderoben.

Og det er her Biancos nyeste kolleksjon snart kommer inn i bildet.

LES OGSÅ: Sjekk hvilke sko som er «tilbake»

DESIGNERSAMARBEID: Danske David Andersen er et kjent navn innen haute couture. Nå samarbeider han med skokjeden Bianco.  Foto: Bianco
DESIGNERSAMARBEID: Danske David Andersen er et kjent navn innen haute couture. Nå samarbeider han med skokjeden Bianco. Foto: Bianco Vis mer
PARTYKOLLEKSJON: Kolleksjonen består av både sko, vesker og accessoirer i ulike materialer. Prisene ligger fra 499 kroner og oppover.  Foto: Produsenten
PARTYKOLLEKSJON: Kolleksjonen består av både sko, vesker og accessoirer i ulike materialer. Prisene ligger fra 499 kroner og oppover. Foto: Produsenten Vis mer

Ny «partykolleksjon»


1. november lanserer skokjeden deres omtalte samarbeidskolleksjon med den danske haute couture-designeren David Andersen - som har kjente profiler som Paris Hilton, P. Diddy og Aqua-Lene Nystrøm på sin kundeliste.

Kolleksjonen, som kommer i et begrenset utvalg butikker, er en eksklusiv «partykolleksjon» og inkluderer både sko, støvletter og ulike accessoirer, som smykker og vesker.

Bruk av forskjellige tekstiler i samme farger er en av Andersens signaturer, og i kolleksjonen for Bianco har han primært jobbet med kombinasjoner av fint lær, ruskinn, lakk, transparente effekter og pony hair. Det er også dette som gir kolleksjonen den unike, rocka looken, som er veldig «i tiden».

- Samarbeidet med Bianco har vært veldig spennende. Vi driver to helt forskjellige virksomheter, men har samme visjon - å skape et unikt produkt til den moderne kvinne, sier Andersen til KK.no:

- Kolleksjonen er bygget opp på samme måte som jeg normalt jobber - jeg har kombinert forskjellige materialer, hatt fokus på mitt DNA i form av blant annet skredderkunstens utarbeidelse og uttrykk. Kolleksjonen er sterk og moderne, med masse power, fashion og feminintet.


LES OGSÅ: Her er høstens hotteste sko

FAVORITTENE: KKs moteredaktør Silje Pedersen har sett seg ut de sølvfargede pumpsene fra David Andersen-kolleksjonen, mens designeren selv har stor tro på at støvlettene i pony skinn vil bli populære i Norge.  Foto: Produsenten
FAVORITTENE: KKs moteredaktør Silje Pedersen har sett seg ut de sølvfargede pumpsene fra David Andersen-kolleksjonen, mens designeren selv har stor tro på at støvlettene i pony skinn vil bli populære i Norge. Foto: Produsenten Vis mer

- Kan styles etter humør

I tillegg til lekre ankelboots med svart skinn og skyhøye hæler, består kolleksjonen av en stilige pumps i ulike varianter og materialer.

- Min favoritt er pumpsene som er i sølvfarge med plastdetaljer. De er rålekre, sier KKs moteredaktør Silje Pedersen (følg Siljes moteblogg her!).

Andersen på sin side, har stor tro på støvletten med pony skinn i Norge.

- Jeg tror alle parene vil selge godt i Norge, men har særlig stor tro på støvelen med pony skinn. Det er en lekker støvel som kan brukes til alt, og er både feminin og sterk i uttrykket sitt, sier han.


Designeren har også flere gode stylingtips til kolleksjonen:

- Disse skoene kan styles etter humør. Hvis du har på deg et mer avslappet antrekk, vil skoene kunne gå inn og piffe opp litt. Har du en mer stylet look, vil skoene gå inn og understreke denne looken. Det er sko som til enhver tid vil gjøre det du har på deg mer spennende og iøynefallende.

Se flere bilder og priser fra kolleksjonen nedenfor:


LES OGSÅ: Kilehælen er superpopulær

Tør ikke skille oss ut

Ifølge designeren er han en stor fan av norske kvinner, og klesstilen vår. Likevel oppfordrer han oss til å bli litt mer «vågale», og ta flere sjanser når det gjelder mote.

- Jeg synes norske kvinner generelt sett gjør mye godt ut av seg, og bruker mye energi på styling. Det mangler kanskje likevel litt individualitet. Det kan bli litt ensformig, sier han:

- Et problem for mange av oss er at vi gjerne vil være med på moten og trendene, men vi vil ikke skille oss ut, og derfor ligner vi på hverandre. Det er litt ergerlig.

Se video av kolleksjonen her:


LES OGSÅ: Er de nye skoene vonde og trange?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer