Neglelakk

Blir disse strikkeneglene årets store trend?

En kreativ negldesigner har skapt et mønster som appellerer til alle som er glad i strikk.

STRIKKENEGLER: Park Eunkyung har laget dette søte strikkedesignet på neglene sine. Foto: Skjermdump fra Instagram: @nail_unistella
STRIKKENEGLER: Park Eunkyung har laget dette søte strikkedesignet på neglene sine. Foto: Skjermdump fra Instagram: @nail_unistella Vis mer
Publisert

Da vi i november skrev om «neglelakktrendene du bør se opp for», hadde ikke denne varianten oppstått. Det som derimot var sikkert da, og som fremdeles er det nå, er at kunst er i fokus på neglfronten om dagen.

Det er fremdeles mange som velger de mer klassiske manikyrene når de besøker sin favorittsalong (eller koser seg med et hjemme-spa), men det er moro å se at design ikke bare tilhører mote, men også negler.

Strikk på neglene?

Blant trendene vi så mye av på sosiale medier var logoer, ulike mønster og interiørinspirerte negler. Ja, noen lot seg faktisk inspirere av en kopp da de lakket neglene sine. Bare se her:

Det er faktisk bare fantasien som kan sette grenser. Man kan la seg inspirere av tallerkenene på bordet eller strikkegenseren i klesskapet. Det har nemlig Park Eunkyung bak Instagram-kontoen @nail_unistella gjort.

Hun har nemlig skapt et negldesign som ser ut som at det er blitt strikket rett på neglene hennes. Designet har ikke bare vekt oppsikt på Instagram, men skjønnhetsmagasinet Allure har også kommentert det søte strikkemønsteret.

Kanskje dette er den neste strikken du spør bestemor om å lage for deg?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer