Oscar-kjoler

Blir hun vakrest igjen?

Oscar-nominerte Maggie Gyllenhaal kan vinne på mer enn en måte.

FAVORITT: På Golden Globe-utdelingen imponerte hun med denne havfruekjolen. Kan Maggie Gyllenhaal bli best kledd igjen? Foto: All Over Press
FAVORITT: På Golden Globe-utdelingen imponerte hun med denne havfruekjolen. Kan Maggie Gyllenhaal bli best kledd igjen? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Maggie Gyllenhaal

Hva synes du om stilen hennes?

Ikke alle kler havfruekjoler. Det har vi slått fast her på KK.no

Imponerte ekspertene

Men en av dem som har fått det til er Maggie Gyllenhaal.Da hun ankom Golden Globe-utdelingen forrige måned i en terrakottafarget havfruekjole fra RM Roland Mouret, mente eminente Style.com at det var en av kveldens aller fineste kjoler.Og nå er spørsmålet om hun kan gjøre det igjen.Da Oscar-nominasjonene ble kjent tirsdag ettermiddag var nemlig skuespillerinnen nominert til beste kvinnelige birolle for sin innsats i filmen Crazy Heart.Den 8. mars vil hun dermed gå ned den røde løperen nok engang, og det under det største motearrangementet i underholdningsbransjen ved siden av moteukene.Vi er spente på om det blir flere maritime takter a la havfrue, eller om hun går for en kort og mindre spektakulær kjole slik Julia Roberts gjorde under Golden Globe.

Også verst kledd

Fallhøyden er imidlertid stor. For det er ikke alltid 32-åringens antrekk har blitt like applaudert.Fjorårets Golden Globe-kjole med ellevill dyreprint kom høyt opp på verst kledd-listene til en rekke motebloggere.Hva synes du om Maggie Gyllenhaals stil? Se bildeserien under og stem i boksen til høyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.