<strong>ETTERSITTENDE:</strong> Blake hadde på seg en hudfarget kjole med metalliske frynser og overdel. Foto: All Over Press
ETTERSITTENDE: Blake hadde på seg en hudfarget kjole med metalliske frynser og overdel. Foto: All Over Press Vis mer

Trendtoppen

Blir ikke enige om antrekket til Blake

Kler hun alt, eller ble dette litt for pølseskinn?

Publisert
Sist oppdatert


Blake Lively

<strong>På CATWALKEN:</strong> Slik så kjolen ut da den ble vist på Versaces vårvisning for 2011. Foto: All Over Press
På CATWALKEN: Slik så kjolen ut da den ble vist på Versaces vårvisning for 2011. Foto: All Over Press Vis mer

Hva synes du om antrekket?

Ofte er Trendtoppen-brukerne ganske samkjørte. Visse antrekk fører til tommelen opp fra nærmere 90 prosent av de som bruker KK.nos motetjeneste. Mens andre får unison slakt.

Antrekket Blake Lively hadde på seg under smykkelanseringen til Lorrain Schwarts, fikk imidlertid en svært blandet mottakelse.

Jeg synes det var fantastisk på henne.
 
528 (64%)
Jeg synes ikke det var noe fint.
 
172 (21%)
Jeg likte kjolen, men synes ikke den satt så pent på henne.
 
120 (15%)

Sitter for stramt

41 prosent av Trendtoppen-brukerne elsker den pudderfargede, ettersittende kjolen, mens 59 prosent ikke har noe til overs for det.

Uenigheten går først og fremst ut på hvor vidt kjolen rett og slett sitter litt for godt etter på den egentlig svært slanke skuespillerinnen.

- Den satt som støpt, litt for støpt... Ble litt pølseskinn dette for meg. Ellers en kul kjole. Digget armbåndene hennes, skriver «Tulla». «Luella» sier seg enig.

- Litt for nakent og litt for pølseskinn, men nydelig figur og gjennomført tilbehør, skriver hun.

LES OGSÅ: - Ser ut som en gresk gudinne

For lang?

«Lola» mener kjolen er litt for lang for den 23-årige Gossip Girl-stjernen.

- Kjolen er for lang. Hadde vært mye finere med lengde akkurat til kneet som vist på Versace-visningen. Skoene passer heller ikke til, selv om de er lekre. Hun burde gått for nude farge til en sånn type kjole, argumenterer hun.

Men ikke alle har en kritisk konklusjon.

- Dritlekre sandaletter! Men kjolen var så som så.. Men denne dama kler alt så det er spisende for meg, konkluderer «Anca».


Se flere bilder av antrekket her:


Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet, eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på og si din mening om antrekkene, og du er med på å bestemme hvem som havner på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer