Stiltips:

Bloggere over 50 år med den kuleste stilen

La disse damene inspirere dine neste antrekk!

KULE DAMER: Disse motebloggerne er 63, 57 og 83 år gamle!
KULE DAMER: Disse motebloggerne er 63, 57 og 83 år gamle! Vis mer
Publisert

Du trenger ikke være i 20-årene for å være glad i mote og utforske nye trender, prøve ut ulike kombinasjoner, eller rett og slett bare ha en helt rå stil! Så, når vi kommer over damer som er langt over 50 år, som elsker å kle seg og gjør det så utrolig bra, blir vi bare så glade! Dette kan være alt ifra dem som har blitt store på Instagram eller via bloggen sin, eller bare de som elsker å bli stylet. Som Ernestine Stollberg, for eksempel!

95-åringen, som er bosatt i Wien, er blitt en Instagram-stjerne etter hun stilte som modell for en butikkeier i nabolaget sitt. Rett rundt hjørnet hvor Stollberg bor i Wien, befinner nemlig butikken Park seg, og det var noe helt spesielt som dro 95-åringen inn i butikken. Les mer og se bilder av den flotte dama her!

Men så har du også dem som har valgt å dele lidenskapen sin på sosiale medier eller via en blogg - eller begge deler! Og noen av våre favoritter er alt ifra 57 år til 83 år. Deriblant bloggere og Instagram-ere som «Accidental Icon», «Senior Style Bible», «The Middle Page» og Sarah Jane Adams.

LES OGSÅ: Michael vant motepris og 100 000 kroner: - Det var ingen tvil, sier kulturministeren

ACCIDENTAL ICON

Accidental Icon, Lyn Slater, er nok favoritten vår! 63-åringen deler ikke bare inspirerende antrekk av seg selv, men er også modell, representert av Elite Model Management i London. På Instagram har hun 235 000 følgere og vi ser ingen grunn til at det ikke skal vokse mye mer. Det som er artig med denne dama, er at hun kler seg akkurat som jeg ville ha kledd meg selv! Og jeg er 24 år! Det er det som er så gøy med mote. Nei, det er nok ikke alt der ute som passer til absolutt alle aldre, men selvsagt kan jeg på 24 kle meg som ei på 63 eller 95!

LES OGSÅ: Slik var dag 2 av Oslo Runway (se alle bildene her)

ACCIDENTAL ICON. Foto: Skjermdump fra Instagram / @iconaccidental
ACCIDENTAL ICON. Foto: Skjermdump fra Instagram / @iconaccidental Vis mer

THE SENIOR STYLE BIBLE

«Jeg er kanskje gammel, men jeg nekter å være usynlig», skriver 82 (!) år gamle Dorrie Jacobson til et av de mange Instagram-bildene hun har lagt ut på sin konto. Jacobson er tidligere «Playboy Bunny», men i dag driver hun motebloggen «The Senior Style Bible». Vi elsker navnet - og dama!

«Jeg synes det er viktig at eldre kvinner fortsetter å kjempe for å bli sett og hørt. Og hvis ikke stemmen min får oppmerksomhet, så vil antrekket mitt få det. Det er ganske vanskelig å ingorere noen i oransje fra topp til tå», skriver hun.

THE SENIOR STYLE BIBLE. Foto: Skjermdump fra Instagram / @seniorstylebible
THE SENIOR STYLE BIBLE. Foto: Skjermdump fra Instagram / @seniorstylebible Vis mer

THE MIDDLE PAGE

Cathy Williamson (57) driver en mote- og skjønnehetsblogg ved navn «The Middle Page», men 57-åringen retter også fokuset mot brystkreft og det faktum at hun selv har hatt det - og blitt frisk! Stå på og heia deg, Cathy!

LES OGSÅ: - Forekomsten av brystkreft har økt de siste årene
LES OGSÅ: Har du sett disse bildene på Oslo Lufthavn?
LES OGSÅ: Fam Irvoll brukte norske kjendiser som modeller under visningen sin (PS: det var helt vilt!)

THE MIDDLE PAGE. Foto: Skjermdump fra Instagram / @themiddlepageblog
THE MIDDLE PAGE. Foto: Skjermdump fra Instagram / @themiddlepageblog Vis mer

SARAH JANE ADAMS

62 år gamle Sarah Jane Adams er en smykkedesigner fra Sydney og har i dag 155 000 følgere på Instagram - og det har nok ikke noe med smykkene å gjøre. Her poster hun nemlig bilder av seg selv og sine antrekk, og har på kort tid blitt ganske så populær! Adams kan ha på seg alt fra fotside, ekstravagante kjoler til en joggedress fra Adidas. Men helst er plaggene fargesprakende og iøynefallende!

SARAH JANE ADAMS. Foto: Skjermdump fra Instagram / @saramaijewels
SARAH JANE ADAMS. Foto: Skjermdump fra Instagram / @saramaijewels Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer