Bli ny:

Blondine ble rødtopp

Beate syntes hun var kjedelig i klesveien og ønsket tips til hvordan hun kunne kle seg finere.

BLI NY: Beate (44) gikk fra å være blondine til å bli rødtopp - se hvor kul hun ble! FOTO: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Beate (44) gikk fra å være blondine til å bli rødtopp - se hvor kul hun ble! FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Beate lever et travelt liv med mann og barn i Tønsberg. Tidligere jobbet hun som sykepleier, men nå trives hun godt som assisterende barne-og ungdomsarbeider på en ungdomsskole. Utover det går mye av tiden hennes til egne aktive barn, som spiller i korps og driver med håndball. Vi vet jo alle hvor tidkrevende det kan være!

Beate forteller at mannen hennes jobber turnus, så med unger som skal følges opp både hjemme og på trening, samt et hus som skal holdes i orden, er det alltid en kabal som skal gå opp.

Beate Halvorsen:

  • ALDER: 44 år
  • YRKE: Barne- og ungdomsarbeider BOSTED: Tønsberg
  • FAMILIE: Gift, tre barn
  • HØYDE: 168 cm
  • STØRRELSE: 40
  • FAVORITTPLAGG: Olabukse
  • NEI-PLAGG: Korte skjørt
  • SISTE KJØP: Kapribukse

- Jeg er liten oppe og bred over hoftene, og ender som regel opp med å gå i praktiske klær, sier Beate, som beskriver stilen sin som litt kjedelig.

Hun føler at hun aldri har noe å gå i, og som regel ender hun opp med en olabukse og en topp med en romslig kardigan over. Det er fint med kjoler og skjørt, men hun synes at det kan være vanskelig å finne noe som kler henne. Når det kommer til hår, er hun veldig åpen for å prøve noe nytt, men i hverdagen med mye aktivitet må hun kunne sette det opp i hestehale. Og hun er veldig fornøyd med både hårfargen og frisyren, som hun har fått masse skryt av etterpå.

- Jeg var rødhåret som barn, så denne fargen minner meg om barndommen, sier Beate.

Se forandringen i bildekarusellen nederst i saken!

Klærne:

Beate har smal midje og nett overkropp, derfor kler hun veldig godt kjoler med høyt liv som faller fint over hoftene. Hun kan også bruke skjørt som har høyt liv og mye vidde i skjørtet, men da med en smal overdel til, som hun kan stikke innenfor linningen. Om sommeren er korte skjørt ikke så kledelig til henne, men når hun bruker strømpebukse og høye boots til, fungerer kortere skjørt godt. Til kjoleantrekket har vi latt jakken være åpen for å vise kjolen under, som sitter veldig godt på henne. Hun kan også bruke en lang kardigan i lett materiale, og gjerne med et belte som markerer midjen ytterligere.

Håret:

Selv om Beate var blond, så frisøren at hun hadde vært rødtopp tidligere. Hun ville derfor hente tilbake rødfargen, noe som ville gi ansiktet mer liv. Når håret blir for lyst, blir også ansiktet blekere. Det nederste av håret var også ganske slitt. I tillegg ga en litt kortere frisyre ansiktet et lite løft.

Sminken:

Huden er litt tørr, derfor hun bør investere i hudpleie som eksfolierer og fukter. Hun bør markere øynene med ulike valører av grått som skaper kontrast, og skyggen skal være helt dus og gå nesten opp til brynet. På den måten lages en ramme rundt øynene som gjør at de virker større. Av samme grunn bør hun markere brynene litt. Siden leppene er smale, kler hun å markere dem med farge og gloss.

Sminke og styling: Tone Vid Skipa. Frisør: Corinne Alice Skau/Wicked House. Til info: Denne saken har også vært publisert i Allers nummer 40.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer