Kultur

Bo som kjendisene

Har du ikke lagt planer for sommerferien ennå? Hva med å leie samme feriehus som Brad Pitt eller Sharon Stone?

Publisert
Sist oppdatert
Da Brad Pitt og Jennifer Aniston annonserte skilsmissen i fjor, var ingen mer sjokkert enn Remi Goldstone. Bare få dager før den offentlige annonseringen hadde paret feriert i Goldstones strandvilla i Anguilla i Karibien.

- De virket så lykkelige. Vi ante ingenting, sa Remi, som leide ut huset til Brad og Jennifer. Paret ba til og med om å leie en ekstra uka, men Remi måtte si nei fordi hun allerede hadde booket huset til en europeisk prins. For rundt 460 000 kroner uken koste kjendisene seg i det 25 000 kvadratmeter store huset med gigantisk svømmebasseng og personlig kokk fra Frankrike. Sikkerhetsopplegget skal ha vært vanntett. Paparazzibildene av Jennifer og Brad på stranda var tatt utenfor eiendommen.
Har du penger, er mulighetene mange for en glamorøs ferie i kjendisenes fotspor. Det betyr trolig at du må leve på vann og brød resten av livet, men med fotoalbumet fullt av misunnelsesverdige minner, kan det kanskje være verdt det?
Her er andre muligheter for en luksuriøs kjendisferie: • Slottene Chateau Grimaldi og Chateau Vilette i Frankrike har blitt leid ut til Sharon Stone, Pamela Anderson og Lenny Kravitz. I tillegg er Chateau Villette også brukt som location under filminnspillingen av «Da Vinci Coden». Slottet har 16 soverom, 21 bad og koster den nette sum av 750 000 kroner per uke.


 • På de karibiske øyene Turks og Caicos leier både Bruce Willis, Keith Richards og Christie Brinkley ut feriehusene sine i Parrot Key. Butler er inkludert i prisene som starter fra 25 000 kroner dagen for en 3-roms (Richards og Brinkley) til 31 000 kr for Willis giganthus.


 • Designer Tommy Hilfiger og rockestjerne Mick Jagger leier ut sine karibiske perler på Mustique. Jaggers japansk-inspirerte eiendom går får den slette sum av 97 000 kr uken.

 • Det finnes selvfølgelig rikinger og kjendiser som ikke tør å innrømme at de leier ut feriehusene sine. De har da så god råd at de ikke trenger ekstra lommerusk, må vite!

  - Hvis Sultanen av Brunei ønsket å leie feriehuset til Donald Trump, er jeg sikkert på at vi ville fått til en avtale, sier Delvaille-Jones, eiendomsmekleren som leide feriehuset i Anguilla til Brad og Jen.

  - Det skjer i full diskresjon, under påskudd av at «sultanen er vår gjest!».


  Jennifer og Brad i lykkelige dager. Nå kan du leie feriehuset deres.
  Jennifer og Brad i lykkelige dager. Nå kan du leie feriehuset deres. Vis mer
  Dette er det tidligere feriehuset til Brad og Jennifer. En glamorøs perle i Karibia.
  Dette er det tidligere feriehuset til Brad og Jennifer. En glamorøs perle i Karibia. Vis mer
  Dette er ett av feriehusene til Hilton-familien. Dette huset ligger i Southampton utenfor Long Island. Kanskje du skal leie dette?
  Dette er ett av feriehusene til Hilton-familien. Dette huset ligger i Southampton utenfor Long Island. Kanskje du skal leie dette? Vis mer
  Nå kan sove under samme dyne som Sharon Stone har brukt.
  Nå kan sove under samme dyne som Sharon Stone har brukt. Vis mer
  Skuespilleren Richard Gere slapper av i denne lille hytta. Kanskje du kan leie den?
  Skuespilleren Richard Gere slapper av i denne lille hytta. Kanskje du kan leie den? Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer