Vis mer

Boblejakke

Boblejakkene som holder på stilen og varmen

Nå har kulden kommet, og vi må for fullt finne frem vintertøyet. Vi har gått gjennom nettbutikkene og funnet sesongens kuleste boblejakker!

Publisert

Les også: Denne jakke-klassikeren er like kul år etter år

Vis mer

KULE BOBLEJAKKER: De varme dunjakkene trenger ikke å se kjipe ut. Både kjedebutikkene og motehusene har et bredt utvalg av varme boblejakker som holder på både stilen og varmen i kulden. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Shop boblejakkene:

Dunjakke i skinn fra Helmut Lang via net-a-porter.com, ca. kr 13 355. Boblejakke med ermer i skinnimitasjon fra Zara, kr 699.  Dunjakke i ullblanding fra Zara, kr 999. Metallisk dunjakke fra DKNY via net-a-porter.com, ca. kr 9000.

Les også: Sett farge på vinteren med en lys eller pastellfarget kåpe

Vis mer

FARGERIKT: Sett farge på mørketiden med en av de fargerike variantene av boblejakken som er å finne i butikkene. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Shop boblejakkene:

Rød dunjakke fra Moschino Cheap & Chic, kr 3749. Lang dunjakke fra Zara, kr 699. Blågrønn dunjakke fra Burberry Brit via net-a-porter.com, ca. kr 5235. Neonrosa dunjakke fra Pyrenex via net-a-porter.com, ca. kr 8390.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer