Boblejakke

Boblejakkene som holder på stilen og varmen

Nå har kulden kommet, og vi må for fullt finne frem vintertøyet. Vi har gått gjennom nettbutikkene og funnet sesongens kuleste boblejakker!

Boblejakkene som holder på stilen og varmen
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Denne jakke-klassikeren er like kul år etter år

KULE BOBLEJAKKER: De varme dunjakkene trenger ikke å se kjipe ut. Både kjedebutikkene og motehusene har et bredt utvalg av varme boblejakker som holder på både stilen og varmen i kulden. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Shop boblejakkene:

Dunjakke i skinn fra Helmut Lang via net-a-porter.com, ca. kr 13 355. Boblejakke med ermer i skinnimitasjon fra Zara, kr 699.  Dunjakke i ullblanding fra Zara, kr 999. Metallisk dunjakke fra DKNY via net-a-porter.com, ca. kr 9000.

Les også: Sett farge på vinteren med en lys eller pastellfarget kåpe

FARGERIKT: Sett farge på mørketiden med en av de fargerike variantene av boblejakken som er å finne i butikkene. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Shop boblejakkene:

Rød dunjakke fra Moschino Cheap & Chic, kr 3749. Lang dunjakke fra Zara, kr 699. Blågrønn dunjakke fra Burberry Brit via net-a-porter.com, ca. kr 5235. Neonrosa dunjakke fra Pyrenex via net-a-porter.com, ca. kr 8390.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer