Sko

Bootsa er den nye buksa

Til høsten skal du ut og vifte med lårene i skyhøye eller lårkorte støvletter, alt ettersom...

STØVLETTER MED ATTITUDE - KAN BRUKES BÅDE SOM STRØMPEBUKSE OG BUKSER: Supermodell Kate Moss i lysegrå it-boots til hvit fuskepelsjakke på fotoshoot i London. Foto: All Over Press
STØVLETTER MED ATTITUDE - KAN BRUKES BÅDE SOM STRØMPEBUKSE OG BUKSER: Supermodell Kate Moss i lysegrå it-boots til hvit fuskepelsjakke på fotoshoot i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om vi er mest opptatt av sandaler og kilehæler akkurat nå, er det jo litt gøy å kikke på hva skohøsten har å by på.

Og her er det mye å glede seg til - ikke minst hvis du er fan av spreke boots. For når løvet faller er det lårhøyt som gjelder.

Det ser vi blant annet hos designeren Emilio Pucci, der de skal være akkurat så høye at den øverste kanten ikke synes under andre plagg.

LES OGSÅ: Slik vil Acne se deg i høst


FINT TIL TRANGE MINISKJØRT: Supermodell Kate Moss i tre ulike modeller.  Foto: All Over Press
FINT TIL TRANGE MINISKJØRT: Supermodell Kate Moss i tre ulike modeller. Foto: All Over Press Vis mer

Perfekt til skjørt

Det sier seg selv at det ikke er så lett å bruke bukser til støvletter som dette. Skjørt og shorts egner seg langt bedre - slik kan sommergarderoben også leve til langt ut på høsten.

Hvordan bootsene føles , er derimot en annen sak. Kanskje det blir veldig klamt? Da er i tilfelle et par strømpebukser av god kvalitet et must.


LÅRHØYT ER TILBAKE: Lårhøye boots ala Pretty Woman gjør for alvor comeback i høst Foto: Per Ervland
LÅRHØYT ER TILBAKE: Lårhøye boots ala Pretty Woman gjør for alvor comeback i høst Foto: Per Ervland Vis mer
HOT I KAMEL: Fra venstre i tofarget skinn (kr 3700, Inwear), i semsket skinn (kr 1500, H&M) og i blankt skinn (cirka kr 4000, Maison Margiela/Net-a-Porter). Foto: Produsenter
HOT I KAMEL: Fra venstre i tofarget skinn (kr 3700, Inwear), i semsket skinn (kr 1500, H&M) og i blankt skinn (cirka kr 4000, Maison Margiela/Net-a-Porter). Foto: Produsenter Vis mer

KK testet H&Ms «it»-boots

Hos H&M går det også i høye boots. Når den svenske kleskjedens så mye omtalte høstkolleksjon kommer i butikk 5. september, vil det nok være rift om disse.

Vi testet dem på prøvevisning, og de er supergode å gå i, til tross for høyden på hælene. Men å ta dem av og på er ikke like lett.
Mer høstnytt

Følg med på KK.no, utenom å ha skrevet om høstkolleksjonen til H&M og Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok, kommer vi også med høstnyheter til andre store kleskjeder som Lindex, MQ og Vivikes.

Sjekk også ut høstkolleksjonene til smykkedesignerne Efva Attling og Dyrberg/Kern og nyhetene til skomerker som Steve Madden, Eurosko og DNA.

STØVLETTER OG STRØMPER I ETT: Emilio Pucci vil se deg slik til høsten... Foto: All Over Press
STØVLETTER OG STRØMPER I ETT: Emilio Pucci vil se deg slik til høsten... Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer