Stiltips

Bor du i én av disse byene?

Fem norske byer er allerede klare for Trinny & Susannah.

KOMMER I JANUAR: (F.v) Susannah Constantine og Trinny Woodall har gitt tusenvis av kvinner ny stil. Nå kommer de til Norge. Foto: TVNorge/FEM
KOMMER I JANUAR: (F.v) Susannah Constantine og Trinny Woodall har gitt tusenvis av kvinner ny stil. Nå kommer de til Norge. Foto: TVNorge/FEM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje fått med deg at den britiske «makeover»-duoen Trinny & Susannah kommer til Norge?

Nå kan kvinnekanalen FEM endelig røpe noen av byene de skal svinge tryllestaven i.

SE OGSÅ: Slik kler du bort magen

Fem byer klare

Vivi R. Trøsvik, senior informasjonskonsulent hos TVNorge-gruppen, kan fortelle at allerede fem byer er klare for «Trinny & Susannah – oppdrag Norge».

- Per nå vet vi at vi skal besøke Oslo, Bergen, Trondheim, Lillehammer og Fredrikstad i januar, sier hun til KK.no.

- Men det vil komme til enda flere byer og tettsteder etter hvert, understreker hun.

- Vet ikke så mye om norske kvinner

- Hva sa Trinny og Susannah da de fikk tilbud om å være med i et norsk program?

- De innrømmer at de foreløpig ikke vet så mye om norske kvinner når det kommer til mote og klesstil, men generelt har de et ønske om å være øyeåpnere og inspirere kvinner til å prøve nye ting, sier Trøsvik.

- Kanskje får de Kari Nordmann til å bryte noen barrierer? Det siste gleder vi oss veldig til å se om de klarer.

TRENGER DU STILHJELP? Da bør du søke, oppfordrer Vivi R. Trøsvik i TVNorge-gruppen. - Enten du er 16 eller 60, høy eller lav, tykk eller tynn. Foto: TVNorge/FEM
TRENGER DU STILHJELP? Da bør du søke, oppfordrer Vivi R. Trøsvik i TVNorge-gruppen. - Enten du er 16 eller 60, høy eller lav, tykk eller tynn. Foto: TVNorge/FEM Vis mer

Bra respons

- Hvordan har responsen vært?

- Vi mottar et jevnt sig av søknader fra det ganske land, så generelt vil vi si at den umiddelbare responsen på at «Trinny & Susannah» kommer til Norge, har vært bra.

- Men vi har ikke kunnet si noe konkret om hvilke byer og tettsteder vi skal besøke før nå. Og enda flere kommer etter hvert. Så her er det bare til å gripe sjansen!

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Oppfordrer alle til å søke

Trøsvik oppfordrer alle typer kvinner til å søke.

- Intet problem er for stort. Intet er for lite. Om du er 16 eller 60, høy eller lav, tykk eller tynn.

Ønsker du å sende inn en søknad, kan du få nærmere informasjon på www.fem.no og deretter sende en e-post til trinny&susannah@mastifftv.no.

- Fortell kort om deg selv, oppgi navn, full adresse, telefonnummer, alder, høyde og vekt. Du må også legge ved portrett- og helfigurbilde.

SE OGSÅ: Plaggene som løfter rumpa

40 episoder neste vår

«Trinny & Susannah – oppdrag Norge» kommer til å starte sendingene våren 2012.

- Serien skal gå fra mandag til torsdag over en periode på ti uker. Det betyr altså 40 episoder på FEM til våren, som betyr at det er mange som vil få anledning til å en stilmessig oppussing, forteller Trøsvik.

- Kommer programmet kun til å vises på FEM?

- Ja, programmet kommer til å produseres for og vises på kvinnekanalen FEM. Flere av Trinny og Susannahs tidligere produksjoner ble først vist på TVNorge, men etter at FEM ble «født» i 2007, var det naturlig at jentene flyttet inn i nye og riktigere omgivelser.

Stem her!

Kunne du tenke deg en makeover av Trinny & Susannah?Ja, men tør ikke...
 
522 (67%)
Ja, skal søke!
 
141 (18%)
Nei
 
82 (11%)
Usikker
 
34 (4%)

- Har store forventninger

Trøsvik innrømmer at TV Norge og FEM har store forventninger til stilduoen.

- Ja, med kanskje verdens fremste moteeksperter på laget, må det være lov å ha det. De er kjent for å være direkte og for å utfordre folks komfortsone, men samtidig er de både hjertevarme og ujålete, og tar oppgaven i aller høyeste grad alvorlig.

- De lager programmer som handler om mye mer enn bare klær. Det å få deltakerne til å se og fremheve sine positive sider er minst like viktig. Trinny og Susannah har sterk motefaglig tyngde. At de har laget programmer for BBC og ITV, er et kvalitetsstempel i seg selv, mener Trøsvik.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer