Kjendisenes skjønnhetsmerker

Bør Kylie Jenner frykte henne?

Dette gjør at kjendisene kan le hele veien til banken.

KONKURRANSE: Scarlett Johansson lanserer sin egen skjønnhetslinje. FOTO: NTB.
KONKURRANSE: Scarlett Johansson lanserer sin egen skjønnhetslinje. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Mon tro om ikke kjendisene ser med dollartegn i øynene mot Kylie Jenner når de nå i tur og orden lanserer sine egne skjønnhetsmerker. For det har nærmest gått inflasjons i kjendisenes skjønnhetsmerker de siste par årene. Kanskje ikke så rart egentlig, for det er jo potensielt big business for mange.

Gwen Stefani er det nyeste tilskuddet i den stadig voksende rekken av kjendiser med sine helt egne skjønnhetsmerker.

Hun lanserer nå merket, GXVE Beauty, som vil være tilgjengelig på merkets egne nettsider samt i butikk hos kjedegigant Sephora. Kolleksjonen, som slippes allerede 12. mars, består av leppestifter, øyenskyggepaletter oppkalt etter låtene hennes, eyelinere og en ansiktsolje. Prisene skal ligge fra 24 til 48 dollar, altså et sted fra rundt 215 til 430 norske kroner.

At nettopp No Doubt-vokalisten nå slipper sitt eget skjønnhetsmerke er kanskje ikke rart. Hun har nemlig tidligere jobbet som makeup-artist og i butikk med nettopp skjønnhet før musikkarrieren tok av, skriver motenettstedet Business of Fashion. Stefani gjorde også et samarbeid med Urban Decay i 2015 som inkluderte blant annet leppestifter og øyenskygger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer