Smykker

Børre Olsen lanserer samarbeidskolleksjon med Glitter

Aqua-Lene, Rihanna og Lady Gaga er blant smykkedesignerens fans.

KJENDISFAVORITT: Børre Olsens smykkemerke - SO-B, har blitt en favoritt blant en rekke norske og internasjonale kjendiser, deriblant Aqu-Lene Nystrøm, Rihanna og Lady Gaga.  Foto: Per Ervland
KJENDISFAVORITT: Børre Olsens smykkemerke - SO-B, har blitt en favoritt blant en rekke norske og internasjonale kjendiser, deriblant Aqu-Lene Nystrøm, Rihanna og Lady Gaga. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Børre Olsen, mannen bak det norske smykkemerket SO-B, har hatt kjempesuksess de siste årene.

Og smykkene hans selges nå i over 100 forretninger landet rundt, samt internasjonalt gjennom firmaet SO-B International.

LES OGSÅ: Slik renser du smykkene dine

POPULÆRT BLANT GUTTA OGSÅ: SO-B har blitt en hit blant kjendisgutta også. Her er det fotballprofil John Arne Riise som har på seg et av Børre Olsens armbånd.  Foto: Per Ervland
POPULÆRT BLANT GUTTA OGSÅ: SO-B har blitt en hit blant kjendisgutta også. Her er det fotballprofil John Arne Riise som har på seg et av Børre Olsens armbånd. Foto: Per Ervland Vis mer

Har kjendisfans i Norge og utland

I tillegg til norske stjerner - som Lene Nystrøm, Gunhild Stordalen og John Arne Riise, har Olsen en rekke internasjonale stjerner på sin kundeliste - deriblant Lady Gaga og Rihanna.


Smykkene er statementsmykker og blir et blikkfang. Kjendisene slipper å tenke antrekk, for smykkene får dem til se ut som en million dollar, har Olsen tidligere uttalt til KK.no.

LES OGSÅ: Smykketrikset du bør prøve

FOR GLITTER: 6. desember lanserer Børre Olsen en samarbeidskolleksjon med smykke- og tilbehørskjeden Glitter. Kolleksjonen består av syv kjeder (999 kroner) og fire armbånd (499 kroner).  Foto: Produsenten
FOR GLITTER: 6. desember lanserer Børre Olsen en samarbeidskolleksjon med smykke- og tilbehørskjeden Glitter. Kolleksjonen består av syv kjeder (999 kroner) og fire armbånd (499 kroner). Foto: Produsenten Vis mer

Samarbeidskolleksjon med Glitter

Det er de store dødningshodene, samt strass, fjær og skinnreimer, som kjennetegner Olsens design, og så langt har prisen på herlighetene vært relativt høy.

6. desember lanserer imidlertid designeren sin aller første samarbeidskolleksjon - med smykke- og tilbehørskjeden Glitter. Kolleksjonen, som er produsert i et begrenset opplag, består av syv kjeder (999 kroner) og fire armbånd (499 kroner) i klassisk SO-B stil.

– Hovedtanken min bak denne smykkekolleksjonen var at jeg ville lage en kolleksjon til de som ikke har anledning til å kjøpe den vanlige So-B kolleksjonen, sier Olsen til KK.no:

– Det er selvfølgelig en rød tråd fra min vanlige kolleksjon og man kan tydelig se det sterke uttrykket til SO-B i Glitter by SO-B kolleksjonen. Denne kolleksjonen består utelukkende av store statementsmykker og armbånd. Jeg har brukt rimeligere materialer for å få presset prisen så lav som mulig, men garanterer for den samme gode kvaliteten.


LES OGSÅ: Smykkene som tryller om kjolen

– La smykket skinne for seg selv

Designeren har også stor tro på at smykkene vil falle i smak hos Glitters kunder.

– Jeg har like mye tro på alle smykkene. Noen vil nok gå for de smykkene med mer steiner, og andre liker de som er mer rocka. Samtidig regner jeg med at det vil være det smykket som er frontet på annonser og plakater som vil gå fortest ut av butikkene, siden dette blir såpass mye eksponert.

Når du bruker store statementsmykker, kan det - ifølge Olsen, være lurt å tone ned resten av antrekket litt. Slik at du lar kjedet, eller armbåndet være i fokus.

– Når man har på seg et Glitter by SO-B smykke behøver man ikke så mye mer til antrekket. Ta på deg noe veldig enkelt slik at smykket kan skinne for seg selv. En liten sort kjole, buksedress, blazer…ja til og med bare en hvit skjorte og jeans holder lenge når du skal style det med et slikt smykke, sier han.

Se flere bilder og priser nedenfor:


LES OGSÅ: Slik styler du statement-tilbehøret

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer