INTIMATE BRITNEY SPEARS: Popstjernen lanserer en egen undertøyskolleksjon i samarbeid med Change. Plaggene finner du i butikk og på nett fra 26. september. Foto: REX/Rob Latour/All Over Press
INTIMATE BRITNEY SPEARS: Popstjernen lanserer en egen undertøyskolleksjon i samarbeid med Change. Plaggene finner du i butikk og på nett fra 26. september. Foto: REX/Rob Latour/All Over Press Vis mer

Britney Spears

Britney Spears lanserer undertøy

I samarbeid med Change designer popstjernen en sexy og feminin kolleksjon.

Britney Spears (32) og undertøyskjeden Change lanserer en samarbeidskolleksjon til høsten.

Til nå er bare ett bilde sluppet, men skal vi tro popstjernen, vil undertøyet blir både sexy, luksuriøst og komfortablet.

LES OGSÅ: BH-trikset alle burde kunne

«The Intimate Britney Spears»

Undertøyskolleksjonen har fått navnet «The Intimate Britney Spears», og selv sier stjernen dette om plaggene i en pressemelding:

- Alle kvinner bør føle seg selvsikre og vakre i det de har på seg. Min visjon er å skape undertøy som er sexy, luksuriøst og komfortabelt på samme tid.

Verdenslanseringen av kolleksjonen skjer 9. september under Fashion Week i New York, hvor Britney selv vil gjøre en gjesteopptreden.

I Norge lanseres kolleksjonen 26. september, og undertøyet vil selges i alle Change-butikkene i landet.

SEXY UNDERTØY: Britney poserer i et av settene fra kolleksjonen som kommer i butikk 26. september. Foto: Produsenten
SEXY UNDERTØY: Britney poserer i et av settene fra kolleksjonen som kommer i butikk 26. september. Foto: Produsenten Vis mer

LES OGSÅ: Årets best kledde rumpe

Slik blir kolleksjonen

I kolleksjonen vil du finne feminine undertøyssett, vintageinspirerte bustierer og kimonoer. I tillegg vil det være nattøy som shorts, gensere og singleter.

Prisene varierer fra 150 til 700 kroner. I tillegg til butikk, vil undertøyet selges på www.intimatebritneyspears.com.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: