Topper

Britneys designfavoritt

Fergies suksess som designer fortsetter. Popstjernen er blitt poppis i Hollywood, og nå er hun klar med en ny kolleksjon.

Publisert
Sist oppdatert
Eks-venninnene Britney Spears og Paris Hilton likte Fergies første kolleksjon for BlendShe så godt at de bestilte samtlige modeller i alle tilgjengelige farger.

Den danske kleskjeden var så fornøyde med Fergies forrige kolleksjon at de hyret henne inn til å designe sommerkolleksjonen - kalt ikke mindre enn «Fergalicious».

Kleskjeden framhever vokalisten fra bandet The Black Eyed Peas som trendsettende og med stil og god smak.
LES OGSÅ: Popstjerne-designer

Silhuettene i kolleksjonen er slanke, sensuelle og feminine. Stramme jeans med lav midje og figursydde topper utgjør mesteparten av kolleksjonen, som også inneholder ballongtopper i lette materialer.

I tillegg har Fergie gitt 80-tallets absolutte må-ha-plagg – bodystockingen – nytt liv og et ekstra frekt utseende ved å krydre klassikeren med halterneck. For ikke å snakke om et diskret broderi som sier «Ma Vida Loca» – Fergies personlige motto.
LES OGSÅ: Fergie designer for Blend

Fergie er alltid på farten – både sammen med resten av The Black Eyed Peas og som soloartist. Den nye kolleksjon er inspirert av hendes egne travle hverdag – komfortabel og trendy med bevegelsesfrihet.

Fergies kolleksjon koster fra 299 kroner og er å finne i butikker over hele landet.

Dristig kolleksjon fra Fergie.
Dristig kolleksjon fra Fergie. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer