ENKELT HÅRBÅND: Nicole Richie tyr gjerne til hårtopp og et skjerf rundt hodet når hun er på reisefot. Skjerfet gir den enkle frisyren det lille ekstra og tar bare sekunder å feste.  Foto: All Over Press
ENKELT HÅRBÅND: Nicole Richie tyr gjerne til hårtopp og et skjerf rundt hodet når hun er på reisefot. Skjerfet gir den enkle frisyren det lille ekstra og tar bare sekunder å feste. Foto: All Over Press Vis mer

Skjerf

Bruk skjerfet på hodet

Hodeskjerfet er spådd å bli en stor trend i vår. Her er noen forslag til hvordan du kan bruke det.

Publisert
Hodeplagg er geniale om du har en dårlig hårdag eller ikke rekker å vaske håret – om det hersker det ingen tvil. Og enten du går for hatt, lue eller skjerf, kan du få det til å se trendy ut.

I vår og sommer har vi dog ekstra stor tro på hodeskjerfene. Ikke bare finnes de i utrolig mange lekre farger, mønstre og materialer, men de kan styles på så mange forskjellige måter også.

Knyt det som en slags turban – en trend som har eksistert i flere år allerede – eller gå for en mer tradisjonell skautvariant, dog uten å knyte det under haka som Teskjekjerringa, kanskje?

Hodeplagg har dessuten enda en fordel: De beskytter håret mot skadelige UV-stråler.

SE VIDEO: Jentene i Luxy Hair demonstrerer noen måter du kan bruke skjerfet på i videoen under.  Foto: Luxy Hair
SE VIDEO: Jentene i Luxy Hair demonstrerer noen måter du kan bruke skjerfet på i videoen under. Foto: Luxy Hair Vis mer

Se video

Jentene bak Luxy Hair (ekstern lenke) har laget en video for å demonstrere fire forskjellige måter å bruke et skjerf til å piffe opp frisyren.

Saken fortsetter under bildet.


Se videodemonstrasjon her:


Mer vårmote 2012

Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize, Glitter og Morris.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer