Frisyre Til Bryllup

Bruk smykkene i håret ditt

Smart, enkelt og utrolig elegant!

OPPSATT HÅR: Smykket kommer virkelig til sin rett når håret er oppsatt. Tvinninger og fletter gjør seg veldig godt med romantiske smykker. Foto: Astrid Waller
OPPSATT HÅR: Smykket kommer virkelig til sin rett når håret er oppsatt. Tvinninger og fletter gjør seg veldig godt med romantiske smykker. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Skal du i bryllup eller  bursdagsselskap i sommer? Du er ikke alene. Det er nemlig høysesong for storslagne fester som hyller sommer, sol og lange, lyse netter.

Det er alltid gøy å finne frem til det perfekte festantrekket, og smykker og annet tilbehør er med på å sette prikken over i-en på antrekket.

Sliter du med å få den perfekte festfrisyren? Hva med å piffe opp sveisen med kjedet eller armbåndet ditt?

LES OGSÅ: Tre fletter du får til selv

Smykker i håret

OPPSATT HÅR: Smykket kommer virkelig til sin rett når håret er oppsatt. Foto: Astrid Waller
OPPSATT HÅR: Smykket kommer virkelig til sin rett når håret er oppsatt. Foto: Astrid Waller Vis mer

Mange kjeder kan brukes som hårbånd ved at du fester dem med spenner eller fester silkebånd på endene.

Eller hva med brosjen du fikk i gave, men som du aldri har fått brukt? Den kan festes på siden av en knute eller festes ved øret når du har løst hår og legger hårlokken bak øret.

LES OGSÅ: Gjør smykkene festklare på et blunk

Slik gjør du

Det lønner seg å ha en del produkter i håret og lage bevegelser med en krølltang eller sette det opp som en flette eller en svinekam. Da får du mer hold og bedre feste til smykkene.

Bruk smykkene i håret ditt

Fest silkebånd til halssmykket ditt eller fest smykket med hårlus/bobby pins som du gjemmer inne i håret.

Vis mer

Armbånd fungerer godt til å skjule en mindre fin overgang i svinekammen. Fest med hårlus, og bruk gjerne to lus som overlapper hverandre slik at du vet at smykket sitter godt fast.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer