Kjoler

Bruk sommerkjolen allerede nå

Det er ingen grunn til å vente!

VENTETIDEN ER OVER, FOLKENS: Gjør som Kirsten Cavalarri, Reese Witherspoon og Julianne Hough, og hopp inn i sommerkjolen. Denimjakka og skjerfet redder deg på kjølige dager. Foto: All Over Press
VENTETIDEN ER OVER, FOLKENS: Gjør som Kirsten Cavalarri, Reese Witherspoon og Julianne Hough, og hopp inn i sommerkjolen. Denimjakka og skjerfet redder deg på kjølige dager. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Solen har igjen vist sitt ansikt (hvert fall her på østlandet), og det er på høy tid å kle seg i noe som matcher den deilige sommerfølelsen som har satt seg i kroppen.

Da er det ingenting som er bedre enn en florlett kjole, og med et par strømpebukser og en denimjakke eller en skinnjakke over, er du sikret på kjølige dager.

Her er kjolene vi synes du bør satse på nå - alle er like perfekte å bruke til korte jakker i skinn eller denim:

Maxikjoler

I en lang kjole får vi feriefølelsen med en gang. Velger du en kjole med lange ermer, kan du dessuten bruke den på kontoret allerede i morgen.

Og er den mønstret, vil en kort skinnjakke gjøre den røff og hverdagsfin. Ta gjerne en kort strikkegenser over, for en kul og avslappet stil.

LANGE DEILIGE KJOLER: Fra venstre med lange ermer (kr 400, HM), med v-utringning (fra Line of Oslo), med stropper (kr 200, Bik Bok) og i grønne nyanser (kr 400, HM). Foto: Produsenter
LANGE DEILIGE KJOLER: Fra venstre med lange ermer (kr 400, HM), med v-utringning (fra Line of Oslo), med stropper (kr 200, Bik Bok) og i grønne nyanser (kr 400, HM). Foto: Produsenter Vis mer

Stiltips: Husk at du kan bruke både joggesko og høye hæler til sommerens kjoler - begge deler er like fint, avhengig av hvor pyntet du vil være.

Knelange - flatterende for de fleste

Er det en kjolelengde du kan være ganske sikker på at du kler, så er det den knelange. Den går til akkurat rett over kneet, på kneets smaleste punkt, og gir deg flotte bein.

Nå kan du velge mellom flotte mønstre, knalle farger eller helt ensfargede og enkle modeller.

Husk at den perfekte kjolen med markert midje og volum i skjørtet ikke trenger så mye tilbehør.

Dyrisk (kr 400, Zara), tropisk (kr 1125, Ganni), lysegul (kr 350, Zara) og heklet (kr 3000, Bmb).
Dyrisk (kr 400, Zara), tropisk (kr 1125, Ganni), lysegul (kr 350, Zara) og heklet (kr 3000, Bmb). Vis mer

Stiltips: Sprit opp med tilbehør som vesker, smykker og belter, så blir du litt ekstra fin hver dag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer