Badetly

Bruker badedrakt som hverdagsplagg

Sjekk STYLEmag-redaktør Celine Aagaards kule stiltips.

BADEDRAKTEN FUNKER LIKE FINT SOM BODY: - Det høres kanskje ut som en rar kombinasjon, men faktisk synes jeg det er helt genialt å bruke badedrakter som en body om sommeren. Enten til shorts, skjørt eller til vide dressbukser, sier Celine Aagaard, sjefredaktør i STYLEmag og bloggeren bak Hippie Hippe Milkshake. Foto: Stella Moniq/STYLEmag
BADEDRAKTEN FUNKER LIKE FINT SOM BODY: - Det høres kanskje ut som en rar kombinasjon, men faktisk synes jeg det er helt genialt å bruke badedrakter som en body om sommeren. Enten til shorts, skjørt eller til vide dressbukser, sier Celine Aagaard, sjefredaktør i STYLEmag og bloggeren bak Hippie Hippe Milkshake. Foto: Stella Moniq/STYLEmag Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du ikke så fryktelig begeistret for å gå i bikini? Da er badedrakten helt topp. Faktisk har den mange fordeler som bikinien ikke har.

Du blir ikke solbrent på magen, bikinitoppen faller ikke av deg når du stuper og du kan spille volleyball uten å være redd for at underdelen sklir ned.

Ikke minst er badedrakten fin å bruke som topp til et skjørt med høyt liv med en kort jakke over. Et par høye hæler for å toppe det hele? Enda bedre.

Super å bruke som body

Det går også fint an å bruke badedrakten som en body til et par vide dressbukser eller en shorts. 

- Det høres kanskje ut som en rar kombinasjon, men faktisk synes jeg det er helt genialt å bruke badedrakter som en body om sommeren, sier sjefredaktør i STYLEmag og Hippie Hippe Milkshake-blogger, Celine Aagaard. 

Detaljene som gjør deg flott

Som med alt badetøy, må du prøve deg fram. Ofte synes vi det er vanskelig å finne badetøy som gir nok støtte til bysten, men spør betjeningen om hva de anbefaler. Her er det viktig at badedrakten ikke er for stor, og at det er godt hold i puppepartiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer