Emma Watson:

Bruker morens sminketips

«Hun følger ingen skjønnhetsregler», sier skuespilleren til australske Vogue.

Publisert
Sist oppdatert

Emma Watson (29) ble for alvor kjent da hun kapret rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmene. De tre hovedrollene, Daniel Radcliffe (30), Rupert Grint (30) og Emma Watson, har alle fortsatt videre med skuespillerkarrieren, men det er ingen tvil om at det er sistnevnte som har vært mest å se på lerretet.

Etter «Harry Potter»-suksessen har 29-åringen vært med i filmer som «The Perks of Being a Wallflower», «The Bling Ring», «The Circle» og «Beauty and the Beast». Nå er hun aktuell med den kritikerroste filmen «Little Women».

LES OGSÅ: Emma Watson vil sny på singel-begrepet

Deler sminketriks

Den britiske skuespilleren får stadig vekk spørsmål om skjønnhetsrutinene hennes. Når man har en jobb som gjør at man er så mye på reisefot, kan man jo fort lure på hvordan hun holder huden så frisk og fin hele tiden.

I en tekst publisert på australske Vogues nettside, kommer det frem at Watson har plukket opp flere triks fra moren sin.

«Hun følger ingen skjønnhetsregler. Hun tar leppestift på kinnene sine og eyeliner på leppene.»

Hun forteller også at moren hennes, Jacqueline Luesby (61), føler seg like vakker med og uten sminke. Det samme gjelder Watson. Hun går ofte for en naturlig look, men er også å se på den røde løperen med litt mer sminke på.

«Jeg bruker ofte leppestift på kinnene mine, men jeg bruker også sjelden sminke. Det har jeg fått fra moren min.»

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holder det naturlig

Men det er ikke bare i selve påføringen av sminke at Watson holder det naturlig. Hun er nemlig opptatt av at produktene hun bruker er naturlige. Det kommer spesielt godt frem i en video hun har gjort med britiske Vogue.

Her deler hun hva som befinner seg i vesken hennes. Hun har fått kallenavnet «bag lady» av vennene sine fordi det er så mye oppi der. Og det er det!

Watson drar blant annet frem en deodorant som egentlig ikke ser ut som en deodorant. Hun forklarer at forpakningen er resirkulert og at det ikke befinner seg mye «dritt» i den. Du kan nemlig finne flere ingredienser i deodoranten som ikke er så bra for deg, som parabener, parfyme eller alkohol.

Flere av Watsons produkter er selvfølgelig miljøvennlige, så mye tyder på at sminken hennes også er det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer