Brooke Shields

Brukte morens ikoniske kjole på skoleball

Brooke Shields datter fant 23 år gammel skatt i klesskapet.

BROOKE SHIELDS: Skuespiller Brooke Shields satte standarden i en rød kreasjon på rød løper under Golden Globe-utdelingen i 1998. FOTO: NTB
BROOKE SHIELDS: Skuespiller Brooke Shields satte standarden i en rød kreasjon på rød løper under Golden Globe-utdelingen i 1998. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingenting er morsommere enn å gå i eldre familiemedlemmers klesskap, for å finne tidløse skatter man kan bruke på ny.

Men for barn av Hollywood-kjendiser er dette kanskje ekstra stas, ettersom mange av dem leter i klesskap med skatter som både har svingt seg på rød løper, er i millionklassen og ikke minst huskes av utallige mennesker verden over.

DEN GANG DA: Brooke Shields ankom rød løper under Golden Globe-utdelingen i Los Angeles i 1998 i en knallrød kjole med matchende negler, sko og leppestift. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Brooke Shields ankom rød løper under Golden Globe-utdelingen i Los Angeles i 1998 i en knallrød kjole med matchende negler, sko og leppestift. FOTO: NTB Vis mer

Dette fikk nylig skuespiller Brooke Shields datter Rowan Francis Henchy (18) erfare da hun tok en titt i sin 56 år gamle mors klesskap.

Der hang nemlig den ikoniske røde kreasjonen som moren bar under Golden Globe-utdelingen i 1998. Hun var nominert for rollen i TV-serien Suddenly Susan, men måtte gi tapt for Ally McBeal-stjernen Calista Flockhart (56).

Stolt mor

På Instagram delte Brooke Shields et bilde av datteren sin i kjolen hun bar for 23 år siden, og det er ingen tvil om at 56-åringens morshjerte var stolt.

- Jeg trodde det var en helt unik anledning å være nominert til en Golden Globe og å bære denne dressen, men ingenting hadde forberedt meg på det å se datteren min bære den samme kjolen til skoleballet. Stolt mamma! skriver Shields på Instagram.

På bildet stråler mor og datter side om side, og denne gangen bærer Brooke Shields en hvit kjole, mens datteren stråler i de lånte gevanter.

Droppet sjal og røde negler

Brooke Shields, som i 1998 var kjæreste med den amerikanske tennisspilleren Andre Agassi (51), hadde under prisutdelingen valgt å matche kjolen med knallrøde negler, knallrøde lepper og ikke minst knallrøde hæler - i tillegg til et relativt langt og stoffrikt sjal rundt armene.

Rowan hadde valgt å droppe sjalet som moren bar under prisutdelingen. Og stylet heller antrekket med en sort Hermès-veske, nøytral neglelakk og selvfølgelig den klassiske skoleball-blomsterpryden rundt håndleddet.

Godordene strømmer inn i kommentarfeltet, og det er mange som uttrykker stor entusiasme over at 18-åringen har funnet glede i morens ikoniske kjole. Blant dem er supermodellen Helena Christensen (52) og skuespiller Debra Messing (52).

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Rowans far er den amerikanske manusforfatteren Chris Henchy (57), som Brooke Shields giftet seg med i 2001. De har også datteren Grier (15) sammen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer