Jeans

- Buksa er den nye toppen

Nå er det buksene som skal få all oppmerksomheten.

BESTSELGEREN: - De leopardmønstrede jeansene er høstens bestselger, forteller Marianne Larsen hos Blender Agency (bildet). Til våren kommer de i trendy pastellfarger. Foto: Tone Ra Pedersen
BESTSELGEREN: - De leopardmønstrede jeansene er høstens bestselger, forteller Marianne Larsen hos Blender Agency (bildet). Til våren kommer de i trendy pastellfarger. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Current/Elliot er kjent for å ha startet boyfriendjeanstrenden. Med andre ord: De er gode på å spå hva som kommer til å sla an.

Og allerede nå kan vi fortelle deg at du nok til kommer til å se mye pastellfargede leopardjeans til våren.

SE OGSÅ: Her ser du 2012-buksen

GLADE BENKLÆR: Til våren kommer det rosa, blå og mintgrønne leopardjeans fra Current/Elliot (ca kr.2000). Foto: Tone Ra Pedersen
GLADE BENKLÆR: Til våren kommer det rosa, blå og mintgrønne leopardjeans fra Current/Elliot (ca kr.2000). Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Buksen i fokus

Tradisjonelt har vi nordmenn sett på bukser som en sofa. Elleville puter og pledd er greit. Men selve sofaen - den skal være så basic og enkel som mulig.

De mønstrede buksene - som for alvor kom i fjor - ga nok flere nordmenn motesjokk.

Og trenden kommer ikke til å avta til neste år, ifølge Current/Elliot.

- Nei, dette er bare begynnelsen, sier Marianne Larsen hos moteagenturet Blender Agency til KK.no.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


- Lei av blå jeans

Nå er det underdelene som skal få oppmerksomheten, ifølge Larsen.

- Det er nok mange som er lei av de vanlige blå jeansene, de vil ha litt forandring. Og det ser vi også i butikkene. Mønstrede og fargede jeans selger utrolig bra for tiden.

- Bestselgeren til Current/Elliot denne høsten har vært de leopardmønstrede jeansene. Disse ser vi igjen til våren, men i pastellfarger.

- I tillegg kommer det modeller i neonfarger, blomstermønster, striper og prikker.

Stem her!

Hva synes du om den spreke buksetrenden?Liker den ikke
 
230 (40%)
Ok, men ikke helt min stil...
 
163 (28%)
Digger den!
 
139 (24%)
Usikker
 
40 (7%)

Slik styler du dem


Den trauste, mørke, ensfargede buksen må altså vike for gladere benklær. Men hvordan i all verden bruker du disse buksene uten å se ut som om navnet ditt hører til på en sirkusplakat.

- Med en bukse som krever så mye oppmerksomhet vil jeg anbefale å holde resten av antrekket litt roligere, anbefaler Larsen.

- I høst ville jeg gjerne kombinert de mønstrede jeansene med en grovstrikket genser og et par kule støvletter. Og til sommeren er de pastellfargede buksene kjempefine til en helt enkel t-skjorte.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer