BESTSELGEREN: - De leopardmønstrede jeansene er høstens bestselger, forteller Marianne Larsen hos Blender Agency (bildet). Til våren kommer de i trendy pastellfarger. Foto: Tone Ra Pedersen
BESTSELGEREN: - De leopardmønstrede jeansene er høstens bestselger, forteller Marianne Larsen hos Blender Agency (bildet). Til våren kommer de i trendy pastellfarger. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Jeans

- Buksa er den nye toppen

Nå er det buksene som skal få all oppmerksomheten.

Publisert
Current/Elliot er kjent for å ha startet boyfriendjeanstrenden. Med andre ord: De er gode på å spå hva som kommer til å sla an.

Og allerede nå kan vi fortelle deg at du nok til kommer til å se mye pastellfargede leopardjeans til våren.

SE OGSÅ: Her ser du 2012-buksen

GLADE BENKLÆR: Til våren kommer det rosa, blå og mintgrønne leopardjeans fra Current/Elliot (ca kr.2000). Foto: Tone Ra Pedersen
GLADE BENKLÆR: Til våren kommer det rosa, blå og mintgrønne leopardjeans fra Current/Elliot (ca kr.2000). Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Buksen i fokus

Tradisjonelt har vi nordmenn sett på bukser som en sofa. Elleville puter og pledd er greit. Men selve sofaen - den skal være så basic og enkel som mulig.

De mønstrede buksene - som for alvor kom i fjor - ga nok flere nordmenn motesjokk.

Og trenden kommer ikke til å avta til neste år, ifølge Current/Elliot.

- Nei, dette er bare begynnelsen, sier Marianne Larsen hos moteagenturet Blender Agency til KK.no.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


- Lei av blå jeans

Nå er det underdelene som skal få oppmerksomheten, ifølge Larsen.

- Det er nok mange som er lei av de vanlige blå jeansene, de vil ha litt forandring. Og det ser vi også i butikkene. Mønstrede og fargede jeans selger utrolig bra for tiden.

- Bestselgeren til Current/Elliot denne høsten har vært de leopardmønstrede jeansene. Disse ser vi igjen til våren, men i pastellfarger.

- I tillegg kommer det modeller i neonfarger, blomstermønster, striper og prikker.

Stem her!

Hva synes du om den spreke buksetrenden?Liker den ikke
 
230 (40%)
Ok, men ikke helt min stil...
 
163 (28%)
Digger den!
 
139 (24%)
Usikker
 
40 (7%)

Slik styler du dem


Den trauste, mørke, ensfargede buksen må altså vike for gladere benklær. Men hvordan i all verden bruker du disse buksene uten å se ut som om navnet ditt hører til på en sirkusplakat.

- Med en bukse som krever så mye oppmerksomhet vil jeg anbefale å holde resten av antrekket litt roligere, anbefaler Larsen.

- I høst ville jeg gjerne kombinert de mønstrede jeansene med en grovstrikket genser og et par kule støvletter. Og til sommeren er de pastellfargede buksene kjempefine til en helt enkel t-skjorte.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer