Kjoler

Buksene som slår knockout på kjolen

Se enkelt kan du bytte ut kjolen med et par bukser. Sjekk hvordan her!

GÅ FOR BUKSER: Det er ingenting i veien for å bytte ut penkjolen med en stilig bukse - faktisk kan det være mye billigere og sørge for at du holder deg varm! Foto: Produsenten
GÅ FOR BUKSER: Det er ingenting i veien for å bytte ut penkjolen med en stilig bukse - faktisk kan det være mye billigere og sørge for at du holder deg varm! Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I julen har det for de fleste vært fullt opp med selskaper og festligheter.

Selv om vi elsker å dresse oss opp i flotte og glamorøse festkjoler, kan det enkelte ganger være godt å variere litt.

Og det er ikke noe galt i å bytte ut penkjolen med en bukse!

Faktisk har moteekspertene tidligere spådd at buksene er den nye toppen, og det gjelder i stor grad ennå - det gjelder bare å velge riktig.

ELSKER AV STJERNENE: Selv stjernene bytter ut gallakjolene med en partybukse en gang i blant - selv på den røde løperen! Foto: All Over Press
ELSKER AV STJERNENE: Selv stjernene bytter ut gallakjolene med en partybukse en gang i blant - selv på den røde løperen! Foto: All Over Press Vis mer

Unngå å fryse!

– Hvis du skal velge kjole til alle anledningene, kan det fort bli litt ensformig, forteller motejournalist Stine Therese Strand.


– For å få maks ut av garderoben din, kan du absolutt bruke bukser på fest!

Hun forklarer at du kan spare mye penger og tid på å bruke plaggene du allerede har i skapet på nye måter. En annen fordel med bukser er at de er mye varmere enn både skjørt og kjoler - som kommer godt med i vinterkulden.

Hvis du skal kjøpe nye partybukser, har hun noen tips til hva du kan se etter.

– De paljettbelagte variantene er superfine og gir antrekket skikkelig festfølelse. Det samme gjelder de metalliske modellene. Når buksene er mye i seg selv, er det best å tone ned overdelen litt. Prøv for eksempel med en bluse eller en T-skjorte med en fin blazer over, sier Strand.

SJEKK UT NOEN AV KJØPETIPSENE HER:


LES OGSÅ: Plaggene som kler alle kroppsformer

Slik styler du partybuksene

Ellers kan Strand fortelle at både jeans, dressbukser og skinnbukser passer ypperlig til fest.

– De fleste har allerede en eller flere av disse buksene i skapet, og da gjelder det bare å style dem på litt nye måter, forklarer hun.

– Hvis du går for en dressbukse, kan det være veldig fint å ta den herreinspirerte stilen helt ut, med en blazer i samme stil til. Til svarte jeans og skinnbukser kan du nesten bruke alt, men for å dra opp partyfaktoren kan det være gøy med litt farger eller utsmykninger på overdelen.

Du kan også velge å holde antrekket helt enkelt, og heller bruke iøyenfallende tilbehør.

Når det gjelder skovalg, er det best med høye hæler. Strand forteller at det raskt gjør looken litt mer sexy og feminin.

– Både ankelstøvletter, pumps og høyhælte sandaler er fint. Har du et par fantastiske statementsko, kan du gjerne se etter bukser med glidelås nederst. Ved å dra opp glidelåsen litt, vil skoene få ekstra fokus – lekkert!

LES OGSÅ: Alle kvinner bør eie en slik kjole

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer