Moteuken I København

By Malene Birger, Stine Goya og Munthe spår sommermoten for 2018

Og det ser veldig bra ut!

MOTEUKEN I KØBENHAVN: By Malene Birger og Munthe har nettopp presentert sine kolleksjoner for våren og sommeren 2018. Foto: Scanpix
MOTEUKEN I KØBENHAVN: By Malene Birger og Munthe har nettopp presentert sine kolleksjoner for våren og sommeren 2018. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Mens vi begynner å se på årets høstkolleksjoner, er designerne allerede i gang med å presentere kolleksjonene sine for våren og sommeren 2018. Moteuken i København har nettopp blitt sparket i gang, og her er det mange designere man bør bemerke seg. Men du har antageligvis hørt om flere av dem. Psst: Supermodell Erin Wasson var i front da Holzweiler gjorde internasjonalt gjennombrudd!

By Malene Birger er blant de danske merkene som er blitt svært populære her til lands, og denne uken ble årets vår/sommer-kolleksjon presentert. Det gjorde også Munthe, som for årets høst- og vintersesong presenterte en kolleksjon som var langt mer politisk. Da vi ankom Munthes visning i vinter, som for øvrig var inne i en utrolig kul skatepark, ble vi servert sjokoladeruter med ordene «PUSSY GRABS BACK».

Og da alle modellene hadde tatt sin siste runde i skateparken, ble det hele avsluttet med at designeren i tradisjon tro kommer ut for å motta applaus. Denne gangen ble det ekstra jubel i lokalet da designeren Naja Munthe viste frem ordene på t-skjorten sin. Akkurat de samme ordene som sto på sjokoladen. Du kan se bilde fra visningen og lese mer i denne saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer