Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner er den nyeste modellen til H&M

- Vi gleder oss til å dele mer om kampanjen ved en senere anledning, forteller PR-sjef i H&M, Vibeke Holann til KK.no.

CAITLYN JENNER: Hun er H&Ms nye kampanjemodell. 66-åringen fronter deres nye sportskolleksjon og Vibeke Holann, PR-sjef i H&M, forteller KK.no at de gleder seg til å vise frem samarbeidet. Foto: H&M
CAITLYN JENNER: Hun er H&Ms nye kampanjemodell. 66-åringen fronter deres nye sportskolleksjon og Vibeke Holann, PR-sjef i H&M, forteller KK.no at de gleder seg til å vise frem samarbeidet. Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

H&M delte nyheten for sine 12,9 millioner følgere på Instagram denne uken. Caitlyn Jenner (66) er den nyeste modellen for den svenske butikkjeden. 66-åringen sjokkerte alle da hun i fjor slapp nyheten om at idrettshelten Bruce Jenner hadde fått levd sitt liv, og at det endelig var på tide at Caitlyn fikk leve sitt. Jenner har nemlig iløpet av hele livet visst at hun har vært en kvinne, og i fjor tok hun steget og la Bruce Jenner bak seg. Se den utrolige forvandlingen her! 

Nå har 66-åringen offentlig vært kvinne i ett år, og iløpet av året har det skjedd mye for superstjernen som mange nok kjenner fra reality-serien «Keeping Up With The Kardashians». Jenner var nemlig gift til Kim Kardashians (35) mor, Kris Jenner (60), i 24 år. I tv-serien har vi fått innblikk i det turbulente ekteskapet til de to, men også Jenners overgang fra mann til kvinne. Det hele begynte med et storslått cover og en reportasje i det anerkjente magasinet Vanity Fair. På forsiden er det et bilde av en lettkledd Caitlyn Jenner med teksten: «Call me Caitlyn» (oversatt: Kall meg Caitlyn). 

Sommeren 2015 vant Jenner «Arthur Ashe Courage Award» under ESPY-utdelingen. Hun tok også en Twitter-rekord da hun etter å ha lansert kontoen sin fikk over en million følgere på under en time. Dette førte også til at hun vant den såkalte «sosiale medier-dronningen-prisen» under Teen Choice-prisutdelingen. Glamour Magazine utnevnte også Jenner som en av sine «Women Of The Year». Og om ikke det var nok, har også Jenner inngått et samarbeid med sminkemerket MAC. Men nå er det altså et H&M-samarbeid som står for tur. 66-åringen er den svenske kjedebutikkens modell for deres nye sportskolleksjon (se bilde under).

Vibeke Holann, PR-sjef i H&M, kan bekrefte nyheten til KK.no: - Vi har et samarbeid med Caitlyn Jenner i anledning vår H&M Sport kampanje. Vi gleder oss til å dele mer om kampanjen ved en senere anledning. Saken fortsetter under annonsen.

- De kunne ha valgt en annen transeksuell kvinne

Etter at H&M slapp nyheten om deres nyeste valg av modell, har kommentarfeltet på Instagram haglet. I skrivende stund har det kommet inn hele 1800 kommentarer i feltet, og meningene er delte. Mange støtter og roser kjedebutikken for deres valg av modell, mens andre kritiserer. Se noen av kommentarene her:

DELTE MENINGER: Kommentarfeltet til H&M på Instagram hagler etter at nyheten ble sluppet. Her er noen av reaksjonene. Foto: Skjermdump fra Instagram
DELTE MENINGER: Kommentarfeltet til H&M på Instagram hagler etter at nyheten ble sluppet. Her er noen av reaksjonene. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer