Camille Charriere

Camille Charrière deler sine beste klestips

Vi møtte den kule, franske streetstyle-stjernen i København!

CAMILLE CHARRIERE: Streetstyle-stjernen deler sine beste tips med KK.no. Foto: Scanpix
CAMILLE CHARRIERE: Streetstyle-stjernen deler sine beste tips med KK.no. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang jeg er i København, må jeg innom Atelier September. Et superhyggelig, og ikke minst hot, lunsjsted i Gothersgade som har de deiligste avokadosmørbrødene. Mange fashionistaer velger å ta turen hit stadig vekk, men spesielt under moteuken (her er forresten 10 ting du MÅ gjøre i København). Og ettersom vi dro ned til København nettopp for dette, måtte vi jo sette oss ned her mellom visningene. Noe mange andre også hadde fått for seg. Inne i kafeen sitter nemlig überkule Camille Charrière, som du garantert kjenner igjen fra et hav av streetstyle-bilder. 

Hun driver også bloggen «Camille Over The Rainbow» og har en Instagramkonto som følges av en halv million mennesker. Hun er kanskje ukjent for mange, men selv ble jeg ganske «starstruck» der jeg satt. Det ser ikke ut som om hun sitter med noen, så forholdsvis raskt (ok, etter å ha blitt dyttet delvis bort av venninnene mine) beveger jeg meg mot bordet hennes. 

Det tar ikke lange stunden før vi prater om Balenciaga-boots, smykker med blindeskrift, og hvorfor hun egentlig er i København.

- Det er en del visninger jeg har lyst til å se - spesielt Ganni fordi de er gode venner av meg. Jeg liker også Saks Potts og Mads Nørgaard veldig godt, men skal jeg være ærlig så er det ikke først og fremst visningene som er grunnen til at jeg drar til København for moteuken. Det er for å få inspirasjon av jentene på gaten. Måten danske jenter kler seg og styler klærne sine er så eksperimentelt og kult. Jeg liker å komme hit for å få inspirasjon for resten av motemåneden.

LES OGSÅ: Den beste gatemoten fra Oslo og København

KUL STIL: Vi elsker hvordan Camille Charriere kler seg.    Foto: Scanpix
KUL STIL: Vi elsker hvordan Camille Charriere kler seg. Foto: Scanpix Vis mer

Vårens hotteste farge, ifølge Camille

Etter at vårkolleksjonene ble vist frem i høst, kunne vi skimte hvilke farger som kom til å bli store denne våren og sommeren 2017. Rosa er blant fargene som har skilt seg mest ut, men også den sterke oransje fargen. Dette er nemlig Camilles favoritt akkurat nå. En farge hun mener passer perfekt til å gi mørke antrekk et lite løft. 

- Jeg elsker å bruke tilbehør og plagg i en sterk, oransje farge - gjerne sammen med mørke antrekk. Det er så kult! Sterk, sterk oransje. Jeg er veldig gira på oransje nå, ler hun.

Mens vi er inne på disse mørke antrekkene, trekker hun også frem buksene hun sverger til akkurat nå. Et par vintage Levi's 501 er alltid i klesskapet hennes, men akkurat nå er hun hekta på noe litt annet.

- Jeg har falt pladask (igjen) for mørk, grå denim. Nå som det er vinter syns jeg det er så kult å bruke jeans som dette - gjerne med en interessant kant (hun nevner Vetements som eksempel - se hvordan du lager buksene her). Det er også mye lakk ute og går om dagen. Ikke mange rundt meg forstår hvorfor jeg er så hekta på det, men det er jeg. 

Men hvis det er én ting hun virkelig ikke får ut av hodet akkurat nå, så er det et par hvite boots.

- Åååh, jeg er helt besatt av hvite boots. I høst var jeg på desperat jakt etter de fra Balenciaga, men jeg fikk aldri tak i dem. Siden har jeg lett høyt og lavt etter lignende sko uten hell. Tro du meg, hvis jeg noen ganger finner dem er de mine med en eneste gang.

Vi har selv prøvd å finne lignende sko, og det er faktisk så å si umulig! Vi må selvfølgelig spørre om hvilke andre sko hun har tro på framover, og svaret er ganske så herlig for deg som ikke er så glad i skyhøye stiletter. Psst: Scroll deg videre for shoppingtips inspirert av Camille Charrière.

- Jeg hadde en fase hvor jeg brukte mye hæler, men nå handler alt om å føle seg komfortabel for min del. Sneakers som dem fra Reebok eller New Balance er alltid bra å ha i klesskapet.

Shop Camilles tips

Oransje plagg og tilbehør, mørkegrå jeans, lakkplagg og komfortable sneakers er noe vi absolutt skal sjekke ut. Vi nordmenn er glade i mørke antrekk, så det å tilføre et hint av oransje kan være verdt å prøve! Å ta i bruk lakk i hverdagen er vi alt godt i gang med - bare se her - men dersom du trenger litt mer inspirasjon kan du sjekke bildekollasjen under. 

LES OGSÅ: Dansk designer stylet modellene sine med julekuler og bestemorstrømper
LES OGSÅ: Nettingstrømpene er kommet for å bli
LES OGSÅ: Designerne skapte full jubel med disse Trump-motsvarene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer