Cannes 2016

CANNES 2016: Disse damene var filmfestivalens best kledde

Hvem mener du vant den røde løperen?

FILMFESTIVALEN I CANNES: Rosie Huntington-Whiteley havner på vår best kledde-liste i denne gang. Se de andre damene som også utmerket seg i Cannes nederst i artikkelen. Foto: wenn.com
FILMFESTIVALEN I CANNES: Rosie Huntington-Whiteley havner på vår best kledde-liste i denne gang. Se de andre damene som også utmerket seg i Cannes nederst i artikkelen. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid like spennende å se hva stjernene skal ha på seg på de ulike prisutdelingene og eventene som skjer gjennom året. Filmfestivalen i Cannes er definitivt et høydepunkt når det kommer til røde løpere. Verdens største stjerner vender snuten mot Frankrike for å delta på denne uken, og med seg pakker de ned noen helt fantastiske antrekk - og vi har plukket ut noen av de beste.

Kristen Stewart velger som vanlig Chanel også denne gangen, men vi liker det vi ser! Ikke at det er noe galt med Chanel, men det franske merket har en tydelig stil, som til tider ikke nødvendigvis bikker mot det moderne, men Stewart viser at det legendariske motehuset fortsatt har it-faktoren. Det er ikke så ofte vi ser Blake Lively i rampelyset, men når filmfestivalen i Cannes sparkes av, ja da er hun der! I de lekreste antrekket har hun vist frem babymagen, og ser helt fantastisk ut. Sjekk ut alle bildene i karusellen under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer