Cara Delevingne

Cara Delevigne ble mest googlet i 2013

Modellen og it-jenta er det hotteste navnet i moteverdenen.

MEST GOOGLEDE MOTENAVN 2013: Cara Delevigne danket ut både Kate Moss og Victoria Beckham, og troner øverst på Googels Zeitgeist-liste. Foto: All Over Press
MEST GOOGLEDE MOTENAVN 2013: Cara Delevigne danket ut både Kate Moss og Victoria Beckham, og troner øverst på Googels Zeitgeist-liste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Cara Delevigne (21) har virkelig vært overalt de siste årene, og stakk blant annet av med tittelen «Årets modell» i 2012.

Nå troner hun øverst på listen over mest googlede moteprofiler i 2013, det viser Googles årlige lister over toppsøk, Zeitgeist.

LES OGSÅ: Årets mest populære jakke

PÅ CATWALKEN: Her for motehuset Burberry. Foto: All Over Press
PÅ CATWALKEN: Her for motehuset Burberry. Foto: All Over Press Vis mer

Mest googlede motenavn i 2013


Det at 21-åringen havnet øverst på listen over mest søkte navn innenfor mote, kommer kanskje ikke som en overraskelse.

Navnet Cara Delevigne har vært på alles lepper, og modellen har gått de største og mest spektakulære catwalkshowene, som blant annet Victoria's Secret Fashion Show, i tillegg til at hun har frontet store kampanjer for Burberry, DKNY og Mulberry, samt prydet forsiden av utallige magasiner.

LEKNE CARA: 21-åringen er på ingen måte redd for å by på seg selv og serverer oss stadig humoristiske bilder og grimaser. Samtidig går hun på catwalken for ekslusive merker og er proff som bare det. Foto: All Over Press
LEKNE CARA: 21-åringen er på ingen måte redd for å by på seg selv og serverer oss stadig humoristiske bilder og grimaser. Samtidig går hun på catwalken for ekslusive merker og er proff som bare det. Foto: All Over Press Vis mer

Lekne Cara

It-jenta er også veldig aktiv på sosiale medier, og legger stadig ut morsomme bilder av seg selv på Instagram. Det går aldri stille og rolig for seg når Cara er til stedet, og hun blir alltid festens midtpunkt.

Samtidig lander hun noen av de største og mest seriøse modelljobbene i verden, og kanskje er det nettopp denne kombinasjonen som gjør at vi er så nysgjerrige på it-jenta.

LES OGSÅ: Skoene du aldri trodde du skulle se på rød løper

Topp 10

Her er hele topp-10-listen over mest googlede motenavn i 2013:

1. Cara Delevigne
2. Paul Walker
3. Vivienne Westwood
4. Victoria Beckham
5. Kate Moss
6. Rosie Huntington-Whiteley
7. Alexander McQueen
8. Alexa Chung
9. Vera Wang
10. Naomi Campbell

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer