Cara Delevingne

Cara Delevingne debuterer som designer!

Hun er supermodell, moteikon og coverpike av denne månedens STYLEmag. Nå debuterer hun også som designer for det eksklusive motehuset Mulberry.

Cara Delevingne debuterer som designer!
Publisert
Sist oppdatert

Den 21 år gamle it-jenta Cara Delevingne har de siste årene tatt moteverden med storm, og nå trer hun inn i enda en ny rolle som designer. Sammen med det bristiske merket Mulberry har Cara designet en veske skapt eksklusivt for det ikoniske motehuset.

CARA DELEVIGNE BAG: I samarbeid med Mulberry har Cara designet sin egen modell for merket. Den kommer som ryggsekk og veske, i flere farger, mønstre og størrelser. Prisene på veskene ligger mellom 8000 kroner til 22 000 kroner. Foto: Mulberry.

I går ble det holdt middagsselskap og lansering av Cara og Mulberrys samarbeid i ærverdige Claridge's Ballroom i London, og celebre gjester som Caras søster Poppy Delevingne, supermodell Jourdan Dunn og Kelly Osbourne sto på gjestelisten. 

VENNER & GJESTER: Caras storesøster Poppy Delevingne, venninne og Victoria's Secret-kollega Jourdan Dunn, og venninne Kelly Osbourne var selvskrevne gjester da Cara lanserte sitt designsamarbeid i London. Foto: Mulberry.

Se intervju med Cara om samarbeidet med Mulberry i videoen under!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer