Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen (28) lanserer veskekolleksjon med Adax

- Det er ingen tvil om at dette er noe jeg har drømt om, sier toppbloggeren.

CAROLINE BERG ERIKSEN FOR ADAX: I likhet med en rekke andre kjendisprofiler, har blogger Caroline Berg Eriksen tidligere prøvd seg som designer. Nå har hun også laget en liten veskekolleksjon med Adax. Her med mannen Lars-Kristian Eriksen. Foto: VG
CAROLINE BERG ERIKSEN FOR ADAX: I likhet med en rekke andre kjendisprofiler, har blogger Caroline Berg Eriksen tidligere prøvd seg som designer. Nå har hun også laget en liten veskekolleksjon med Adax. Her med mannen Lars-Kristian Eriksen. Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Caroline Berg Eriksen (28), tidligere kjent som «Fotballfrue», har gjort stor suksess med bloggen sin de siste årene.

I tillegg til å skrive om alt fra mat- og trening, til mote og mammarollen, så har hun - som en rekke andre norske kjendisprofiler, tidligere prøvd seg som klesdesigner, blant annet med en mammakolleksjon for merket Tailor Heaven i 2013. 

Og nå gjør hun det igjen - dog med en litt annen vri. 

LES OGSÅ: Her er Gwyneth Paltrows ByTimo-kolleksjon

Har designet vesker

Denne måneden lanserer nemlig 28-åringen en liten kolleksjon med veskemerket Adax. 

OPPKALT ETTER DATTEREN: Her poserer Caroline med sin favoritt fra kolleksjonen - vesken "Nelia", som er oppkalt etter datteren hennes.  Foto: Privat
OPPKALT ETTER DATTEREN: Her poserer Caroline med sin favoritt fra kolleksjonen - vesken "Nelia", som er oppkalt etter datteren hennes. Foto: Privat Vis mer

I samarbeid med merkets designer Naja Silfen, har Berg Eriksen laget en kolleksjon som skal ha vært inspirert av «hennes eget univers». 

Kolleksjonen består av fem vesker og er tilgjengelig i butikk 17. september 2015.

- I forhold til designet har jeg latt meg inspirere av min egen stil. Jeg ønsket å lage noe som var hundre prosent meg, som jeg kan se meg selv bruke hver eneste dag til alt - i alle situasjoner, sier Berg Eriksen til KK.no.

- Hvem ønsker vel ikke å lage sin egen veskekolleksjon? Alle veskene har noe ved seg som jeg har savnet i min egen garderobe lenge, så endelig føler jeg at den er komplett, forteller bloggeren videre. 

Kolleksjonen består av en «evening bag», hverdagsveske, weekend/sportsbag og lommebok.

Prisene varierer fra 799-3999 kr. I tillegg til veskene har hun laget en «pom pom» som kan brukes som nøkkelring eller pynt til vesken (kr 199). 

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Caroline Berg Eriksen

Se flere kampanjebilder nedenfor:

Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax Vis mer
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax Vis mer
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax Vis mer

Til info: Caroline Berg Eriksen er en av bloggerne som AdLINK Media jobber kommersielt med.  AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer