CAROLINE BERG ERIKSEN FOR ADAX: I likhet med en rekke andre kjendisprofiler, har blogger Caroline Berg Eriksen tidligere prøvd seg som designer. Nå har hun også laget en liten veskekolleksjon med Adax. Her med mannen Lars-Kristian Eriksen. Foto: VG
CAROLINE BERG ERIKSEN FOR ADAX: I likhet med en rekke andre kjendisprofiler, har blogger Caroline Berg Eriksen tidligere prøvd seg som designer. Nå har hun også laget en liten veskekolleksjon med Adax. Her med mannen Lars-Kristian Eriksen. Foto: VGVis mer

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen (28) lanserer veskekolleksjon med Adax

- Det er ingen tvil om at dette er noe jeg har drømt om, sier toppbloggeren.

KK.NO: Caroline Berg Eriksen (28), tidligere kjent som «Fotballfrue», har gjort stor suksess med bloggen sin de siste årene.

I tillegg til å skrive om alt fra mat- og trening, til mote og mammarollen, så har hun - som en rekke andre norske kjendisprofiler, tidligere prøvd seg som klesdesigner, blant annet med en mammakolleksjon for merket Tailor Heaven i 2013. 

Og nå gjør hun det igjen - dog med en litt annen vri. 

LES OGSÅ: Her er Gwyneth Paltrows ByTimo-kolleksjon

Har designet vesker

Denne måneden lanserer nemlig 28-åringen en liten kolleksjon med veskemerket Adax. 

OPPKALT ETTER DATTEREN: Her poserer Caroline med sin favoritt fra kolleksjonen - vesken "Nelia", som er oppkalt etter datteren hennes.  Foto: Privat
OPPKALT ETTER DATTEREN: Her poserer Caroline med sin favoritt fra kolleksjonen - vesken "Nelia", som er oppkalt etter datteren hennes. Foto: Privat Vis mer

I samarbeid med merkets designer Naja Silfen, har Berg Eriksen laget en kolleksjon som skal ha vært inspirert av «hennes eget univers». 

Kolleksjonen består av fem vesker og er tilgjengelig i butikk 17. september 2015.

- I forhold til designet har jeg latt meg inspirere av min egen stil. Jeg ønsket å lage noe som var hundre prosent meg, som jeg kan se meg selv bruke hver eneste dag til alt - i alle situasjoner, sier Berg Eriksen til KK.no.

- Hvem ønsker vel ikke å lage sin egen veskekolleksjon? Alle veskene har noe ved seg som jeg har savnet i min egen garderobe lenge, så endelig føler jeg at den er komplett, forteller bloggeren videre. 

Kolleksjonen består av en «evening bag», hverdagsveske, weekend/sportsbag og lommebok.

Prisene varierer fra 799-3999 kr. I tillegg til veskene har hun laget en «pom pom» som kan brukes som nøkkelring eller pynt til vesken (kr 199). 

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Caroline Berg Eriksen

Se flere kampanjebilder nedenfor:

Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax Vis mer
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax Vis mer
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax
Caroline Berg Eriksen for Adax Foto: Adax Vis mer

Til info: Caroline Berg Eriksen er en av bloggerne som AdLINK Media jobber kommersielt med.  AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

Delta i konkurranse:

Saker spesielt utvalgt for deg:

Mest populære saker: