Sex and the City

Carrie Bradshaws tutu-skjørt skulle egentlig ikke vært med i «SATC»-åpningen

Hallo, det ER jo hele «Sex and the City»!?

SEX AND THE CITY: Ikoniske Carrie Bradshaws åpning av tv-serien skulle egentlig ikke vært slik den ble. Foto: ZUMA Press
SEX AND THE CITY: Ikoniske Carrie Bradshaws åpning av tv-serien skulle egentlig ikke vært slik den ble. Foto: ZUMA Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Okei, at det (legendariske) tutu-skjørtet til Carrie Bradshaw var hele «Sex and the City»/«Sex og Singelliv»-serien, er vel kanskje litt å ta i. Men det er noe spesielt med det skjørtet som bare gir det hele den lille touchen du aldri glemmer.

Hvem kan vel glemme introen når Carrie går gatelangs i New York med det struttende tyllskjørtet når det plutselig kjører en buss forbi og rett i en vanndam, og stakkars Carrie får vann på antrekket sitt?

Men det har seg faktisk sånn at det er blitt sluppet et klipp som egentlig skulle være åpningen for hele serien. Det stemmer - skjørtet skulle egentlig aldri være med.

Det var altså ikke sånn det egentlig skulle være. Bare vent til du ser klippet som egentlig skulle være åpningssegmentet til den legendariske tv-serien om de fire fantastiske damene.

Psst: Her er 6 hemmeligheter du ikke visste om «SATC»!

«Dette er for bra til å ikke dele»

Men det er ikke bare vi som kjenner nostalgibølgen skylle over oss når vi ser disse klippene. Sarah Jessica Parker, skuespilleren som spilte Carrie Bradshaw, har selv lagt ut videoen på Instagram og skrevet «et veldig hyggelig minne» til sine 6,5 millioner følgere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer