SEX AND THE CITY: Ikoniske Carrie Bradshaws åpning av tv-serien skulle egentlig ikke vært slik den ble. Foto: ZUMA Press
SEX AND THE CITY: Ikoniske Carrie Bradshaws åpning av tv-serien skulle egentlig ikke vært slik den ble. Foto: ZUMA Press Vis mer

Sex And The City

Carrie Bradshaws tutu-skjørt skulle egentlig ikke vært med i «SATC»-åpningen

Hallo, det ER jo hele «Sex And The City»!?

Publisert

Okei, at det (legendariske) tutu-skjørtet til Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) var hele «Sex And The City»/«Sex og Singelliv»-serien, er vel kanskje litt å ta i. Men det er noe spesielt med det skjørtet som bare gir det hele den lille touchen du aldri glemmer. Nå er det faktisk sånn at du kan kjøpe tutu-skjørtet til Carrie også - bare se her!

LES OGSÅ: Deler godt bevart «Sex- og singelliv»-hemmelighet med fansen

Hvem kan vel glemme åpningssegmentet når Carrie går gatelangs i New York med det struttende, rosa skjørtet og plutselig kjører en buss forbi, i en vanndam, og stakkars, lille Carrie får vann på antrekket sitt! Men nå er det sånn at det faktisk er blitt sluppet et klipp som egentlig skulle åpne hele serien. Det stemmer - skjørtet skulle egentlig aldri ha skjedd. 

Det var altså ikke sånn det egentlig skulle være. Bare vent til du ser klippet som egentlig skulle være åpningssegmentet til den legendariske tv-serien om de fire fantastiske damene. Psst: Her er 6 hemmeligheter du ikke visste om «SATC»!

«Dette er for bra til å ikke dele»

Men det er ikke bare vi som kjenner nostalgibølgen skylle over oss når vi ser disse klippene. Sarah Jessica Parker selv har lagt ut videoen på Instagram og skrevet «et veldig hyggelig minne» til sine 3,3 millioner følgere.

Lost footage. The alternate and never used title sequence from "SATC" A really nice memory. X, SJ

Et innlegg delt av SJP (@sarahjessicaparker)

Vår alles kjære Kristin Davis, som spilte Charlotte York, la også ut samme klipp og skrev at dette er for bra til å ikke dele! Jeg husker vagt disjusjonen vi hadde om dette, men jeg har aldri sett det før. Det er så gøy å tenke på alle de små valgene som ble tatt som fikk alt til å fungere.»

LES OGSÅ: Husker du Brady Hobbes fra «Sex og singelliv»? Slik ser han ut i dag
LES OGSÅ: Kim Cattrall: - Jeg gleder meg til å få dere alle til å le igjen. Krysser fingrene!
LES OGSÅ: Slik ser Jason Lewis, aka Smith Jerrod fra «Sex og singelliv», ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer