Sex and the City

Carrie Bradshaws tutu-skjørt skulle egentlig ikke vært med i «SATC»-åpningen

Hallo, det ER jo hele «Sex and the City»!?

SEX AND THE CITY: Ikoniske Carrie Bradshaws åpning av tv-serien skulle egentlig ikke vært slik den ble. Foto: ZUMA Press
SEX AND THE CITY: Ikoniske Carrie Bradshaws åpning av tv-serien skulle egentlig ikke vært slik den ble. Foto: ZUMA Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Okei, at det (legendariske) tutu-skjørtet til Carrie Bradshaw var hele «Sex and the City»/«Sex og Singelliv»-serien, er vel kanskje litt å ta i. Men det er noe spesielt med det skjørtet som bare gir det hele den lille touchen du aldri glemmer.

Hvem kan vel glemme introen når Carrie går gatelangs i New York med det struttende tyllskjørtet når det plutselig kjører en buss forbi og rett i en vanndam, og stakkars Carrie får vann på antrekket sitt?

Men det har seg faktisk sånn at det er blitt sluppet et klipp som egentlig skulle være åpningen for hele serien. Det stemmer - skjørtet skulle egentlig aldri være med.

Det var altså ikke sånn det egentlig skulle være. Bare vent til du ser klippet som egentlig skulle være åpningssegmentet til den legendariske tv-serien om de fire fantastiske damene.

Psst: Her er 6 hemmeligheter du ikke visste om «SATC»!

«Dette er for bra til å ikke dele»

Men det er ikke bare vi som kjenner nostalgibølgen skylle over oss når vi ser disse klippene. Sarah Jessica Parker, skuespilleren som spilte Carrie Bradshaw, har selv lagt ut videoen på Instagram og skrevet «et veldig hyggelig minne» til sine 6,5 millioner følgere.

Lost footage. The alternate and never used title sequence from "SATC" A really nice memory. X, SJ

Et innlegg delt av SJP (@sarahjessicaparker)

Vår alles kjære Kristin Davis, som spilte Charlotte York, la også ut samme klipp og skrev at «dette er for bra til å ikke dele»!

«Jeg husker vagt diskusjonen vi hadde om dette, men jeg har aldri sett det før. Det er så gøy å tenke på alle de små valgene som ble tatt som fikk alt til å fungere.»

Gjør comeback

2021 startet med en gledelig nyhet for alle SATC-fans. HBO Max kunne gledelig meddele en nyhet vi faktisk har ventet på en liten stund på.

Ikke bare har vi ventet på den fordi vi så inderlig vil at det skal skje, men i en god stund nå har ryktene svirret rundt et «Sex og singelliv»-comeback.

Og da mener vi ikke bare at serien kommer tilbake med nye skuespillere. Å, nei - vi snakker Carrie, Miranda og Charlotte tilbake i serien fra 1998.

Du la kanskje merke til at Samantha ikke ble nevnt, men det kommer kanskje heller ikke som et sjokk? Les mer om hvorfor stjernen ikke blir med på comebacket her.

Cynthia Nixon (54), Kristin Davis (55) og Sarah Jessica Parker (55) er derimot klare for å begi seg ut på nok et Sex og singelliv-eventyr, men denne gangen skal serien på HBO Max handle om livene deres i 50-årene. Det kan også se ut til at comebacket vil få et annet navn...

På Instagram har det nemlig blitt opprettet en konto ved navn «And Just Like That» som inneholder den aller første smakebiten fra den nye serien. For de som virkelig har sett på «Sex og singelliv», så er dette noe Carrie sa gjentatte ganger.

Innspillingen av serien skal begynne allerede på vårparten i 2021, så nå gjenstår det bare å se om dette blir like gøy uten fyrverkeriet Samantha!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer