Mote

Cathrine Knudsens kunst har blitt til mote

Og plaggene er så populære, at de ble utsolgt få dager etter at de er kom i butikk.

Cathrine Knudsens kunst har blitt til mote
Publisert
Sist oppdatert
Cathrine Knudsen er uten tvil en kvinne som har mange jern i ilden. Den tidligere toppmodellen, som også er kjent som eks-kjæresten til kronprins Haakon, har for tiden fullt fokus på kunsten.Og da hun hadde utstilling i Hamar for noen uker siden stod folk i kø for å sikre seg et av bildene hennes.LES OGSÅ: Nå er det trendy med glorete julegenser(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ble utsolgt samme dag

For to år siden tok det danske klesmerket Part Two kontakt med Knudsen, og ville inngå et samarbeid i forbindelse med deres 25-årsjubileum. De ønsket å lage et skjerf, basert på maleriene hennes. Etter god respons bestemte Part Two seg for at de skulle fortsette samarbeidet, og det er i ettertid blitt produsert flere skjerf, en kjole og en topp. Også dette ble godt mottatt. – Disse plaggene er noe av det som har solgt best. Noen av produktene ble faktisk utsolgt samme dag som varene kom inn i butikk, forteller Knudsen. LES OGSÅ: Dette er ikke en vanlig skjorte

Kombiner med høstens hotteste farge

I likhet med maleriene til Knudsen, er også klærne dekorert med abstrakte mønstre og mye naturlige jordfarger. Og kunsteren mener at den nyeste kjolen i kolleksjonen er perfekt å kombinere med vinterens hotteste farge - burgunder. – Kjolen som er i butikk nå, er veldig fin sammen med burgunder. For eksempel kan du bruke en liten jakke i den fargen over. Kjolen finnes også i to lengder, og den korte kan du style med trange skinntights under, sier hun. – Den er i tillegg lett å kle opp og ned, og kan passe til både jobb og til fest, sier Knudsen.Det var totalt fire nordiske kunstnere som deltok i prosjektet for to år siden, og Knudsen var den eneste som fikk fortsette samarbeidet. Etter suksessen er det allerede klart for en ny kolleksjon i februar 2013. SE PLAGGENE HER:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer