House Of Dagmar

Catwalk-rapport: House of Dagmar

STYLEmag var til stede da det populære svenske klesmerket House of Dagmar viste sin høstkolleksjon for 2014. Her er vår catwalk-rapport fra visningen.

Catwalk-rapport: House of Dagmar
Publisert
Sist oppdatert

- Dagmar sin kolleksjon var superinspirerende, og jeg fikk lyst på alt, sier STYLEmag-skribent Nathalie Helgerud.

Fargepalletten bestod av grått, brunt, hvitt, svart og sølv, med innslag av den oransje Dagmar-fargen som har gått igjen i tidligere kolleksjoner. Designertrioen bak House of Dagmar har latt seg inspirere av kunstneren Pablo Picasso og hans moderne tilnærming til å leke med former.

Catwalk-rapport: House of Dagmar

MASKULINT & SEXY: STYLEmag-Nathalies favoritter fra kolleskjonen er de oversized herre-inspirerte frakkene og den brune teddy-kåpen. Nathalie tror grått og brunt blir to store farger den kommende høstsesongen. Foto: Kristian Lövenborg.

Les også: Se hårtrendene fra moteuken i Stockholm

 - Kolleksjonen var enkelt, men kult stylet og sammensetningene av plagg med monokromatiske fargekombinasjoner gir mange ideer til hvordan man enkelt kan style et stilrent antrekk med en følelse av eksklusivitet og litt edge, forteller Nathalie.

Den kommende høstens kolleksjon skiller seg fra det House of Dagmar tidligere har vist.

 - Den var edgy og kul, men på en sexy måte, med glipper av hud på mage og legger. Neste høst kommer grått og brunt til å bli store farger, og den minimalistiske og herre-inspirerte stilen med lange frakker og vide dressbukser kommer til å fortsette, men med en sexy vri, spår Nathalie.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer