Mote

Catwalk-trenden du kan kopiere allerede nå

Sommerens fineste hårpynt trenger ikke koste så mye og er superenkelt!

BANDANA: Den egner seg slett ikke bare på festival. Med riktig styling kan du bruke det til de fineste kjolene. Det beste av alt, er at det finnes uendelig med muligheter og trenger ikke koste så mye. Her ser du bilder fra  Giambattista Vallis visning i Paris denne uken, og det danske tilbehørsmerket BeckSöndergaards tips til hvordan du kan style skjerfet i håret.  Foto: All Over Press/BeckSöndergaard
BANDANA: Den egner seg slett ikke bare på festival. Med riktig styling kan du bruke det til de fineste kjolene. Det beste av alt, er at det finnes uendelig med muligheter og trenger ikke koste så mye. Her ser du bilder fra Giambattista Vallis visning i Paris denne uken, og det danske tilbehørsmerket BeckSöndergaards tips til hvordan du kan style skjerfet i håret. Foto: All Over Press/BeckSöndergaard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når våren kommer, kan vi nesten ikke vente med å legge bort vinterskjerfene.

Men det er ingen grunn til å la favorittskjerfene dine ligge i skapet gjennom hele sommeren - det gjelder bare å bruke dem riktig.

For skjerfet er på ingen måte forbeholdt halsen - nei, ta det heller på hodet!

Under Giambattista Vallis haute coture visning i Paris denne uken, var det ikke bare kjolene som fikk oppmerksomhet på catwalken, men hodeplaggene deres!

LES OGSÅ: Jusk leggene brune i en fei

Egner seg ikke bare på festival

Giambattista Valli har et øye for detaljer og det er like ofte accessoirene som kjolene, som tiltrekker seg oppmerksomhet på visningene.

Denne gangen var det hodeplaggene.

Nå tenker du kanskje at denne trenden egner seg best på festival, men slik er det ikke! Det italienske motehuset viste hvordan du like gjerne kan bruke bandana til gallakjolen.

Når du bytter ut dongerishorts og frynser med en vakker kjole, minner bandanaen nemlig mer om en flott og stilfull hatt, og gir oss assosiasjoner til Sophia Loren på 1960-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer