Stella Mccartney

Catwalkrapport: Stella McCartney

Stella McCartney har endret spillereglene for hva som er sexy neste sommer!

Catwalkrapport: Stella McCartney
Publisert
Sist oppdatert

Stella McCartneys visning under moteuken i Paris gjør at vi forbereder oss på en seriøst behagelig og florlett vår- og sommersesong.

Den britiske designeren viste at vi kan glemme alt vi har lært om å kle oss sexy, nå er det nye spilleregler og oversized, dekkende, flagrende plagg gjerne stylet lag på lag og flate sandaler som siste prikk over i-en har nemlig aldri sett bedre ut. Eller mer sexy. Og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Ja til behagelige og tiltaksløst sexy antrekk! 

Det spørs kanskje bare om guttene er like enige i det.

NUDE: Den hudfargede trenden som viste seg i motebildet denne sommeren komme også tilbake knallsterk neste sesong, og Stella McCartney viste både strikk, silke, ull og sateng i den delikate fargen. Foto: All Over. 

Nude er en fargetrend som viste seg igjen i trendbildet denne sommeren etter et lite avbrekk til fordel for pastellfargen. Allerede denne høsten kler vi oss i nude og gjør oss forbereder oss på en nude-eksplosjon neste sesong.

LES OGSÅ: Gå for en hudfarget høst!

FLIGHTSUIT: Stort mer komfortabelt blir det ikke. En oversized flightsuit i silke kombinert med matchende jakker og frakker. Foto: All Over. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer