Stella Mccartney

Catwalkrapport: Stella McCartney

Stella McCartney har endret spillereglene for hva som er sexy neste sommer!

Catwalkrapport: Stella McCartney
Publisert
Sist oppdatert

Stella McCartneys visning under moteuken i Paris gjør at vi forbereder oss på en seriøst behagelig og florlett vår- og sommersesong.

Den britiske designeren viste at vi kan glemme alt vi har lært om å kle oss sexy, nå er det nye spilleregler og oversized, dekkende, flagrende plagg gjerne stylet lag på lag og flate sandaler som siste prikk over i-en har nemlig aldri sett bedre ut. Eller mer sexy. Og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Ja til behagelige og tiltaksløst sexy antrekk! 

Det spørs kanskje bare om guttene er like enige i det.

Catwalkrapport: Stella McCartney

NUDE: Den hudfargede trenden som viste seg i motebildet denne sommeren komme også tilbake knallsterk neste sesong, og Stella McCartney viste både strikk, silke, ull og sateng i den delikate fargen. Foto: All Over. 

Nude er en fargetrend som viste seg igjen i trendbildet denne sommeren etter et lite avbrekk til fordel for pastellfargen. Allerede denne høsten kler vi oss i nude og gjør oss forbereder oss på en nude-eksplosjon neste sesong.

LES OGSÅ: Gå for en hudfarget høst!

Catwalkrapport: Stella McCartney

FLIGHTSUIT: Stort mer komfortabelt blir det ikke. En oversized flightsuit i silke kombinert med matchende jakker og frakker. Foto: All Over. 

På grunn av sin likhet til jagerfly-piloters uniform, har denne typen jumpsuit fått navnet flightsuit.  Med oversized snitt og avslappet innsnurping lavt på hoften, for ikke å snakke om det florlette silkestoffet plagget er laget av, gjør dette antrekket til noe av det mest behagelige vi kan ha på oss neste sesong. Og med de matchende silke-jakkene og frakkene blir det nesten som å ta på seg en oversized pysj og morgenkåpe, og gå i det resten av dagen. Men veldig mye finere.

LES OGSÅ: Slik styler du jumpsuiten

Catwalkrapport: Stella McCartney

RUTER: Stella McCartneys pastellfargede ruter har blitt et kjennetegn for designerens kolleksjoner. Og denne var intet unntak. Foto: All Over.

De pastellfargerde rutene har gått igjen i Stella McCartneys kolleksjoner i en rekke sesonger, og også i den kommende kolleksjonen for våren og sommeren er det anerkjente rutemønsteret sterkt representert - både i skjorter, kjoler og frakker, likevel skiller mønsteret seg fra de tidligere kolleksjonen siden det bare gjort i silke i denne gangen.

LES OGSÅ: Den rutete skjorten regjerer høsten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer