Mote

Cecilia slo knockout på alle

Boksestjernen Cecilia Brækhus (28) viste en helt ny side av seg selv. Se flere bilder lenger ned.

SLÅENDE VAKKER BOKSESTJERNE: Designer Nadya Khamitskaya hadde valgt superbokseren Cecilia Brækhus (til venstre) som sitt hemmelige triks under visningen av sin kleskolleksjon for Venti Uno. Foto: Terje Løken/Det Tredje Øyet
SLÅENDE VAKKER BOKSESTJERNE: Designer Nadya Khamitskaya hadde valgt superbokseren Cecilia Brækhus (til venstre) som sitt hemmelige triks under visningen av sin kleskolleksjon for Venti Uno. Foto: Terje Løken/Det Tredje Øyet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den tidligere «Skal vi danse»-stjernen, Nadya Khamitskaya, har kommet med enda en kolleksjon under Oslo Fashion Week. Denne gangen hadde skjønnheten Cecilia Brækhus, tidligere verdensmester i boksing, forlatt ringen og inntatt catwalken. Effekten uteble ikke - den slående (!) vakre idrettsstjernen tok publikum med storm. Designeren Nadya debuterte på Oslo Fashion Week i februar i år med sin første kolleksjon hvor blant annet DJ og programleder Charlotte Thorstedt var blant modellene.Les også: Her er det noe som ikke stemmerBrækhus populær blant publikumDet er ikke ofte en kan se den norske kickbokseren og profesjonelle bokseren like feminin som hun fremsto på motevisningen av Venti Uno. Brækhus så noe sjenert ut, men var flott ut der hun gled over gulvet i en lysegrå, fotsid silkekjole.I salen fikk blant annet glamourmodell og programleder Triana Iglesias og Cosmopolitans sjefredaktør Ingeborg Heldal med seg showet, og det var ikke bare dem som var storfornøyd med gjesteopptredenen til Brækhus. Jubelen var høy i salen da hun inntok runwayen.Se bildene av Brækhus her:

Les også: Ville du betalt 3000 kroner for denne?Mye friske fargerMens den forrige kolleksjonen til Nadya Khamitskaya var preget av sort og flammende rødt , byr hun nå på friske farger i turkis og blått. Mye i lett og ledig stoff og innslag av jordfarger, beige, hvitt og grått. Plaggene hadde fine detaljer med knuter over skuldre, smykker som strakk seg opp mot halsen, og fine belter i livet. Se bilder av hele kolleksjonen her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer