Céline Dion

Celine Dion (48) overrasket i Paris

Takket fansen for støtten gjennom den tunge tiden.

CELINE DION: Sangstjernen hadde tatt turen til Paris for haute couture-uken.  Foto: Abaca
CELINE DION: Sangstjernen hadde tatt turen til Paris for haute couture-uken. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i år mistet sangerinnen Celine Dion (48) ektemannen René Angélil etter å ha kjempet mot kreften i lang tid. Få dager senere gikk også broren hennes, Daniel Dion, bort. Det er derfor ikke rart vi ikke har sett mye av «My Heart Will Go On»-sangeren i mediene. Derfor var det flere som ble svært overrasket da Celine Dion møtte opp i Paris under haute couture-uken i starten av juli. 48-åringen forteller til ET Online at fansen har vært en stor støtte gjennom den tunge tiden.

- De bryr seg så mye om min glede og sorg, mine gode og dårlige øyeblikk, og de støtter meg alltid. Fansen støtter ikke bare musikken min, men personen jeg er. Jeg har blitt kritisert for å være en åpen bok så lenge, men nå viser det seg at det bare er bra siden de kjenner meg så godt, fortalte sangstjernen.

Stilforandring

Det at Celine i det hele tatt møtte opp under haute couture-uken er en nyhet i seg selv, men 48-åringen la heller ikke skjul på at det var noe annet nytt med henne. Hun har nemlig fått hjelp av stylist Law Roach til å gi Dion en aldri så liten stilforandring. Hun forteller at det har vært en spennende prosess å være med på.

- Å komme hit etter at mannen min har gått bort for under seks måneder siden, det kunne vært lett for meg å si at jeg ikke er i humør til å kle meg pent, møte fans, ha det hyggelig og synge, det å rett og slett gi en del av sjelen din. Men jeg vet hvor mye han elsket denne industrien. Han gjorde meg til den jeg er. 

Ellevill haute couture

Celine Dion befant seg i Paris midt under den store haute couture-moteuken. Det er her designerne viser frem kolleksjoner som ikke er like anvendelige som de fra «ready-to-wear»-moteukene. Plaggene er ofte litt mer kreative, for å si det mildt. Her har designerne muligheten til å vise en mer eksperimentell siden av seg selv - en sjanse de som oftest tar!

Bare sjekk ut et lite utdrag fra visningene til Valentino, Maison Margiela og Jean Paul Gaultier i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer