Sangstjernen avslører:

Celine Dion eier 10 000 par sko

I et intervju med talkshow-vert James Corden forteller 51-åringen om sin kjærlighet for sko.

CELINE DION: I et intervju med James Corden forteller stjernen at hun eier enorme mengder med sko. Foto: Scanpix
CELINE DION: I et intervju med James Corden forteller stjernen at hun eier enorme mengder med sko. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Legendariske Celine Dion (51) har vært i rampelyset i mange år, men etter at både ektemannen og broren gikk bort for litt over tre år siden, tok hun et steg tilbake fra det hele.

Men for tre år siden, et halvt år etter at hennes nærmeste hadde gått bort, gjorde Dion et aldri så lite «comeback». Da møtte sangstjernen opp i Paris for moteuken for haute couture, og kunne da fortelle til ET Online at det var ektemannens kjærlighet for industrien som gjorde at hun valgte å ta del i tilstelningen.

– Han er grunnen til at jeg er den jeg er.

I PARIS: Celine Dion besøker årlig den franske hovedstaden for å delta på moteuken for haute couture. Foto: Scanpix
I PARIS: Celine Dion besøker årlig den franske hovedstaden for å delta på moteuken for haute couture. Foto: Scanpix Vis mer

Fikk stylisthjelp

Celine Dion synger selvfølgelig like vakkert som alltid, men de siste årene har flere bemerket seg noe annet ved stjernen. Hun har nemlig fått stylisthjelp av Law Roach.

Til ET forteller Dion at det har vært litt av en opplevelse å jobbe med ham.

– Han fikk meg ut av skapet mitt og nå blomstrer det.

BLOMSTRER: Etter at hun fikk stylisthjelp av Law Roach har flere fått øynene opp for sangstjernen. Foto: Scanpix
BLOMSTRER: Etter at hun fikk stylisthjelp av Law Roach har flere fått øynene opp for sangstjernen. Foto: Scanpix Vis mer

Det er ingen tvil om at sangstjernen har forelsket seg i mote på ny. Ikke bare får hun låne de villeste og mest luksuriøse antrekkene fra verdens største designere, men hun har også opparbeidet seg en ganske så grei garderobe selv.

Nylig var hun gjest hos talkshow-verten James Corden (40). Han har et segment ved navn «Carpool Karaoke» hvor han inviterer kjente sangere og musikere til en aldri så liten kjøretur. Her synger de gjestens mest populære låter gjennom tidene. Han har hatt besøk av stjerner som Elton John (72), Lady Gaga (33), Stevie Wonder (69) og nå Celine Dion.

Eier 10 000 par sko

Like etter at Dion og Corden har sunget seg gjennom flere låter, spør han sangeren om hvor mange par sko hun eier. Han har nemlig hørt at dette er en svært viktig del av hennes garderobe.

– Jeg vet ikke. 3000, kanskje 5000.

Corden følger opp med å si at han har hørt mer enn det. Han har nemlig hørt at My Heart Will Go On-sangeren eier 10 000 par med sko.

– Det kan hende. Jeg ville ikke si det høyt, sier Dion og fortsetter med å fortelle at hun har et slags lager i Las Vegas, hvor hun bor.

Det hele ender med at Corden og Dion deler ut noen av hennes sko til tilfeldige mennesker på «The Strip» i Las Vegas. Se hele videoen her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer