Céline Dion

Celine Dion stråler i Paris

Antrekkene hennes får masse oppmerksomhet - og vi skjønner hvorfor!

CELINE DION: Sangstjernen har deltatt på noen ganske så spektakulære visninger under haute couture-uken i Paris. Foto: Reuters
CELINE DION: Sangstjernen har deltatt på noen ganske så spektakulære visninger under haute couture-uken i Paris. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Haute couture-uken i Paris er i gang for fullt, og designere som Christian Dior, Proenza Schouler og Chanel har alle vist frem sine kolleksjoner. Og som alltid trekker moteuken til seg kjente fjes fra hele verden - deriblant selveste Celine Dion (49). 

Law Roach er stylisten til Dion og forteller The Telepgraph at alle klærne du ser på sangstjernen er hennes egne. Vi snakker couture til hundretusener, Hermés-vesker i hver eneste farge og sko man bare kan drømme om. 

- Hun kommer ned om morgenen, vi hilser på hverandre og så velger vi antrekk basert på humøret hennes den dagen. Det kommer an på været og hva hun gjorde kvelden før, sier Roach. 

Mistet ektemannen og broren

I januar 2016 mistet Dion ektemannen René Angélil etter å ha kjempet mot kreften i lang tid. Få dager senere gikk også broren hennes, Daniel Dion, bort. Det var ikke mye vi så til sangstjernen i mediene etter de tragiske bortgangene, men i juli for ett år dukket hun opp på haute couture-uken i Paris.

- Å komme hit etter at mannen min har gått bort for under seks måneder siden, det kunne vært lett for meg å si at jeg ikke er i humør til å kle meg pent, møte fans, ha det hyggelig og synge, det å rett og slett gi en del av sjelen din. Men jeg vet hvor mye han elsket denne industrien. Han gjorde meg til den jeg er, sa Dion Til ET Online.

Oppmøtet til Celine Dion var en nyhet i seg selv, men stjernen hadde også pakket kofferten stappfull med designerklær og viste frem en aldri så liten stilforvandling. Siden har hun vist oss flere fantastiske antrekk, og da hun returnerte til Paris for årets haute couture-uke, var kofferten like full som sist. 

«Hun er moteikonet 2017 trenger»

Dion kler seg i couture fra Armani Privé, Schiaparelli og Versace - ikke bare til hverdags, men også på scenen når hun opptrer. Men, i løpet av det siste året har vi sett at hun har testet ut flere designere - gjerne de litt nyere og «yngre». Off-White, Balenciaga (psst: sjekk ut produktene som er blitt laget etter Balenciagas Ikea-kopiering) og Vetements er blant annet på listen, og det er spesielt ett øyeblikk med sistnevnte merke vi ikke glemmer.

I Paris i fjor møtte nemlig Celine Dion opp i en hettegenser med et ganske så spesielt trykk. På genseren var det et bilde av Kate Winslet (41) og Leonardo DiCaprio (42) fra Titanic. Stylist Roach beskrev det selv på Instagram som «legendarisk», og vi må si oss ganske så enig. Dessverre har han nå gjort brukeren sin privat, men det finnes MANGE Celine Dion-fans der ute som syns øyeblikket var ganske så spesielt (se bilde lengre ned).

«Med hennes «whoops», strålende smil og begeistring er hun det moteikonet 2017 så sårt trenger i en tid hvor industrien er so po-faced (uten humor, lite tolerant)», skriver The Guardian.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer