Haute couture:

Celine Dion vekker oppsikt i Paris

Sangstjernen valgte å la buksene ligge igjen hjemme.

CELINE DION: Sangstjernen er på plass i Paris for haute couture-moteuken. Foto: Scanpix
CELINE DION: Sangstjernen er på plass i Paris for haute couture-moteuken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteuken for haute couture er i gang i Paris, og Celine Dion (51) er selvfølgelig på plass. De siste tre årene har tatt turen til den franske hovedstaden for å få med seg visningene til designere som Dior, Maison Margiela og Jean Paul Gaultier.

Dion benytter seg alltid av anledningen til å ta på seg noen fantastiske kreasjoner fra verdens mest kjente designere. Prislappen på disse antrekkene er skyhøye og gjør ofte ganske så mye ut av seg.

Et av antrekkene som uten vil har gjort nettopp det, er et fra Off-White. Disse bildene av Celine Dion er i skrivende stund på forsidene av nettmagasiner over hele verden med titler som: «Droppet buksene i Paris».

Antrekket fra Off-White er fra merkets SS19-kolleksjon og består av en body og blazer i sterke farger. Til plaggene har Dion valgt å bruke de samme skoene som modell Gigi Hadid hadde på seg under visningen.

- Celine Dion har måttet tåle en god del kritikk for valg av antrekk opp gjennom årene, og har ikke alltid befunnet seg på toppen av de best kledde-listene, for å si det sånn. Men de siste par årene har hun virkelig gått gjennom en stilforandring, og stopper plutselig trafikken når hun dukker opp på moteuker eller røde løpere. Eklektisk og eksentrisk er to ord som dukker opp i hodet når jeg skal beskrive stilen hennes. Og selvsagt eksklusiv! Hun shopper ikke akkurat i billigkroken, sier Ingeborg Heldal, redaktør i KK.

KUL DAME: Celine Dions antrekk er fra Off-White. Foto: Scanpix
KUL DAME: Celine Dions antrekk er fra Off-White. Foto: Scanpix Vis mer
OFF-WHITE: Under visningen for SS19 hadde modell Gigi Hadid på seg antrekket Celine Dion nå har på seg i Paris. Foto: Scanpix
OFF-WHITE: Under visningen for SS19 hadde modell Gigi Hadid på seg antrekket Celine Dion nå har på seg i Paris. Foto: Scanpix Vis mer

Forandret stil

For over tre år siden mistet Celine Dion ektemannen René Angélil etter å ha kjempet mot kreften i lang tid. Få dager senere gikk også broren hennes, Daniel Dion, bort. Det var derfor ikke overraskende at vi ikke så mye av «My Heart Will Go On»-sangeren i mediene.

Men for tre år siden under haute couture-uken i Paris gjorde hun comeback. Og det med stil! Da kunne hun nemlig fortelle at hun hadde fått hjelp av stylist Law Roach. Hun forteller at stilforandringen har vært en spennende prosess å være med på.

- Å komme hit etter at mannen min har gått bort for under seks måneder siden, det kunne vært lett for meg å si at jeg ikke er i humør til å kle meg pent, møte fans, ha det hyggelig og synge, det å rett og slett gi en del av sjelen din. Men jeg vet hvor mye han elsket denne industrien. Han gjorde meg til den jeg er, har hun sagt til ET Online.

Celine Dion. Foto: Scanpix
Celine Dion. Foto: Scanpix Vis mer
Celine Dion. Foto: Scanpix
Celine Dion. Foto: Scanpix Vis mer
Celine Dion. Foto: Scanpix
Celine Dion. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer