Celine I. Aagaard

Celine går for grått i høst

STYLEmags sjefredaktør styler seg fra topp til tå i forskjellige nyanser av grått. Få hennes stiltips og kopier looken her.

Celine går for grått i høst
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg bytter ut svart med grått og går for ton i ton i grånyanser forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Se flere bilder av Celines antrekk på hennes blogg

 - Velg ulike materialer for en mer spennende look. Her er ull, denim og bomull fint å style lag på lag samtidig som det varmer i høstværet, tipser Celine.

Celine går for grått i høst

SHADES OG GREY: Celine går for et monokromatisk antrekk i forskjellige grånyanser. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Asos.com.

 - Oversized kåper er kommet for å bli, og en av mine favoritter er denne fra Isabel Marant Pour H&M, sier Celine som styler den maskuline kåpen med frynseboots.

 - Det er lenge siden jeg har brukt frynseboots, men jeg synes det kan vær fint å bryte opp den stramme, herreinspirerte stilen.

Shop stilen:

Kåpe fra Zara, kr 1159. Bukser fra Vanessa Bruno Athé via my-wardrobe.com, ca. kr 2795. Strikkegenser fra H&M, kr 199. Lommebok fra Orla Kiely Sycamore via asos.com, ca. kr 810. Boots fra Isabel Marant via net-a-porter.com, ca. kr 3715. Belte fra Asos Collection, kr 40.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer