Vis mer

Celine I. Aagaard

Celine går for grått i høst

STYLEmags sjefredaktør styler seg fra topp til tå i forskjellige nyanser av grått. Få hennes stiltips og kopier looken her.

Publisert

 - Jeg bytter ut svart med grått og går for ton i ton i grånyanser forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Se flere bilder av Celines antrekk på hennes blogg

 - Velg ulike materialer for en mer spennende look. Her er ull, denim og bomull fint å style lag på lag samtidig som det varmer i høstværet, tipser Celine.

Vis mer

SHADES OG GREY: Celine går for et monokromatisk antrekk i forskjellige grånyanser. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Asos.com.

 - Oversized kåper er kommet for å bli, og en av mine favoritter er denne fra Isabel Marant Pour H&M, sier Celine som styler den maskuline kåpen med frynseboots.

 - Det er lenge siden jeg har brukt frynseboots, men jeg synes det kan vær fint å bryte opp den stramme, herreinspirerte stilen.

Shop stilen:

Kåpe fra Zara, kr 1159. Bukser fra Vanessa Bruno Athé via my-wardrobe.com, ca. kr 2795. Strikkegenser fra H&M, kr 199. Lommebok fra Orla Kiely Sycamore via asos.com, ca. kr 810. Boots fra Isabel Marant via net-a-porter.com, ca. kr 3715. Belte fra Asos Collection, kr 40.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer