Mote

Celine går for helsvart sommerantrekk

Sommeren trenger ikke bare å bety knallfarger og pasteller. STYLEmags sjefredaktør Celine gir deg sine stiltips til et helsvart sommerantrekk!

Celine går for helsvart sommerantrekk
Publisert
Sist oppdatert

 - Det er nok mange som tenker at svart styling ikke fungerer sommerstid, men der er jeg helt uenig. Med unntak av hvitt er det lite som er finere til sommerbrun hud enn svart. Miks ulike materialer, og velg svart styling fra topp til tå, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Se flere inspirerende antrekksbilder fra Celine på hennes blogg!

Celine går for helsvart sommerantrekk

HELSVART SOMMERANTREKK: Kombiner ulike materialer og gå for svart fra topp til tå i sommer. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Mytheresa.com.

 - Det var mye svart å se på catwalken denne sesongen, og selv Isabel Marant viste mye svart i sin vår- og sommerkolleksjon. Synes du likevel det blir for mye svart, kan du bryte med en hvit veske, tipser Celine.

Shop stilen:

Svarte ankelbukser fra Rick Owens via net-a-porter.com, ca. kr 6695. Croppet genser fra Zara, kr 129. Solbriller fra Prada via mytheresa.com, ca. kr 1870. Skinnveske fra Mango, kr 899. Ring med perle fra Chloé via net-a-porter.com, ca. kr 1880. Skinnsandaler fra H&M, kr 399.

Les også: Slik styler STYLEmag-Celine de vide dressbuksene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer