Chanel:

Chanel bygde et fossefall inne i Grand Palais

Se bildene fra den spektakulære visningen!

CHANEL: Modellene gikk visningen iført antrekk fra Chanel SS18-kolleksjon med et fossefall på siden. Foto: NTB Scanpix
CHANEL: Modellene gikk visningen iført antrekk fra Chanel SS18-kolleksjon med et fossefall på siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke første gangen vi trekker frem lokalene Chanel velger, eller har stelt i stand, under moteukene. Tidligere har motegiganten forvandlet steder i Paris om til flyplasser og matbutikker, og nå bestemte altså designeren Karl Lagerfeld (84) at det skulle settes inn et fossefall i selveste Grand Palais for deres SS18-visning.

Og ja, det så like spektakulært ut som det høres ut. Lagerfeld, som også designer for Fendi, stengte faktisk hele Trevifontenen i Roma for å vise frem sin couture-kolleksjon for høsten/vinteren 2016/17. Se bilder fra visningen her.

KARL LAGERFELD: 84-åringen vinker til publikum etter endt visning. Foto: NTB Scanpix
KARL LAGERFELD: 84-åringen vinker til publikum etter endt visning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men nå var det altså vannfall som sto i fokus da Chanel skulle presentere sin nyeste kolleksjon. Modellene var også kledd for å spasere rett forbi mengder med vann. Flere av dem hadde nemlig fått på seg vanntette plagg. Flere av skoene var også gjennomsiktige, en trend vi har sett tidligere. Mon tro Lagerfeld har latt seg inspirere av Kanye Wests Yeezy-kolleksjon?

Får kritikk

Ved første øyekast er kolleksjonen og visningen nydelig, men moteblogger Camille Charriere trekker fram noe viktig på sin Instagram-konto. Mens modellene gikk ned catwalken oppdaterte franske Charriere live på Instagram og trakk fram et godt poeng:

«La oss håpe dette er resirkulert? Burde et av de dyreste, mest respekterte og kreative merkene i verden prøve å gjøre plastikk fantastisk igjen når vi heller burde prøve å begrense bruken av det så mye som mulig? Merker som Chanel bør lede an dette, spesielt når kjedebutikkene kommer til å kopiere alt de gjør», skriver hun til videoene hun har lagt ut på «Instagram story».

LES OGSÅ: Camille Charrière deler sine beste klestips! Vi møtte den kule, franske streetstyle-stjernen i København!

Kaia Gerber åpnet visningen

Selv om Chanel og Karl Lagerfeld er flinke på å overraske oss med fantastiske lokaler, kommer det sjelden som noen overraskelse hvem de har booket som modeller. På catwalken ser du ofte modellene som også regnes som it-jenter. Vi snakker flere av Victoria's Secret-modellene, for eksempel Taylor Hill (21) og Stella Maxwell (27), Kendall Jenner (21), Bella Hadid (20) og Gigi Hadid (22) . Det kom derfor ikke som en overraskelse at moteukens nye yndling, Kaia Gerber (16) (datteren til Cindy Crawford (51) og Rande Gerber (55)), åpnet hele Chanel-visningen.

16-åringen la ut bilde på Instagram-kontoen sin like etter visningen med følgende tekst: «Jeg har aldri kunnet drømme dette en gang. Karl, det finnes ingen ord som kan beskrive hvor spesielt dette var for meg. DU ER EN LEGENDE.» Se bilder fra visningen under!

LES OGSÅ: Balenciaga presenterte Crocs-samarbeid i Paris (disse har du nok ikke sett før!)

CHANEL SS18

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer