Charlotte Frogner

Charlotte Frogner (34) om sitt sykeste festminne

- Skulle bare være en rolig middag hjemme hos noen...

CHARLOTTE FROGNER: Skuespilleren kaller seg selv en skikkelig pyntedame og deler gjerne sine beste festtips. Foto: VG
CHARLOTTE FROGNER: Skuespilleren kaller seg selv en skikkelig pyntedame og deler gjerne sine beste festtips. Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO: Skuespiller Charlotte Frogner (34) er blitt en kjent person i Norge de siste årene. Blant annet gjennom tv-serien Hvaler, samt i en rekke filmer og teaterforestillinger. 

34-åringen høstet mye ros for sin klesstil, og er flere ganger havnet på lister over Norges flotteste kjendiskvinner. 

HENNE tok derfor en prat med skuespillerinnen, og fikk henne til å avsløre noen ting om seg selv, og stilen, som de færreste av oss vet. 

- Denne vintagekjolen tror jeg er kjøpt i Paris. Jeg var på en kostymeprøving. Den tilhørte en syerske ved teateret som vurderte å selge den, så jeg ropte; «jeg vil gjerne kjøpe»!. sier skuespiller Charlotte Frogner (34) til HENNE. 

- Etter en stund landet hun likevel på at hun ville beholde den selv, noe jeg hadde full forståelse for. Men på premierekvelden på forestillingen i jobbet sammen på, lå det en vakkert innpakket gave på sminkebordet mitt. Det var kjolen! For en nydelig og omtenksom handling! 

Når kler du deg opp? 

– Det blir en del festligheter i vår bransje og mange premierer på et år, så vi får nok anledninger til å pynte oss. Bryllup er en annen herlig anledning til å finne frem finstasen. Jeg er en pyntedame, er veldig glad i kjoler, også til hverdags, i tilegg til fjær, hatter og høye hæler. Jeg er ikke så interessert i mote, men er opptatt av stoffer, av funksjonalitet og hva jeg selv kler. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.