Christina Ledang blir del av nytt norsk designkollektiv

F5 Concept Store

Christina Ledang blir del av nytt norsk designkollektiv

Designer Christina Ledang skal produsere og selge sine kreasjoner side om side med fire andre norske deisgnere i spennende, nytt motekonsept!

Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 25. mai åpner F5 Concept Store i Oslo Sentrum. Her får man kjøpt klær, sko og tilbehør fra merkene Christina Ledang, Actander, GRAA, C/BRUERBERG, HAiK, Kvardag, Karmoie og Deep Search.

I tillegg til å være en butikk, er lokalet også en fabrikk hvor designere fra Christina Ledang, Arctander, GRAA, C/BRUERBERG og Sara Fosstvedt skal utvikle og produsere sine produkter side om side.

Christina Ledang blir del av nytt norsk designkollektiv

HJEMMEKONTOR: Tidligere har Christina blant annet produsert sine produkter hjemme ved kjøkkenbordet. Foto: Ole Martin Halvorsen.

 - Jeg tror det er nyttig å se hvordan andre designere arbeider, og jeg er også veldig glad i å jobbe med mennesker rundt meg. Det blir en motivasjon å være i et miljø hvor det hele tiden skjer noe. Det blir umulig å være lat - og det i seg er veldig motiverende, forteller designer Christina Ledang om det å jobbe så tett på andre designere.

Tror du at du har noe å lære av de andre deisgnerne?

 - Det er ikke alle jeg kjenner like godt til, men det er bare postitvt. Jeg er stor fan av Camilla Bruerberg, og kjenner godt til hennes arbeid. Arctander har mye vesker og sko, som jeg enda ikke driver med, så der er det mye å inspirasjon å hente. Jeg er jo selv i startgropa, så jeg tror vi alle kan lære av hverandres erfaringer. Det er det jeg håper på, sier Christina.

Christina Ledang blir del av nytt norsk designkollektiv

DESIGNKJØP: Fra lørdag 25. mai kan du kjøpe blant annet Christina Ledangs unike designplagg på F5 Concept Store i Oslo. Foto: Christina Ledang.

Christina tror at det nye motekonseptet blir bra for både kundene og det norske motemarkedet, og at det blir en god måte for merkene å bli bedre kjent og lagt merke til.

 - Om kundene kjenner til en av designerne, kommer de nå til å bli obs på de andre fordi vi er under samme tak. Jeg synes at det sunne med dette konseptet er at vi setter fokus på et felleskap og legger vekt på at det er viktig å hjelpe hverandre fremfor å konkurrere.

F5 Concept Store åpner lørdag 25. mai klokken 17.00 i Øvre Slottsgate 5.

Les også:

Christina Ledang åpner nettbutikk

Motenorge samlet for å støtte norsk design

Helena Christensen fikk ny norsk garderobe

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer