Oslo Fashion Week

Christine Koht stjal hele showet

Morodronningen dukket overraskende opp på catwalken i et helt utrolig antrekk, og var ikke uventet den som fikk mest oppmerksomhet.

MEN ER DET IKKE: Komiker og NRK-programleder Christine Koht gikk modell under åpningen av Oslo Fashion Week, som nettopp ble avsluttet i Oslo Kongressenter.
MEN ER DET IKKE: Komiker og NRK-programleder Christine Koht gikk modell under åpningen av Oslo Fashion Week, som nettopp ble avsluttet i Oslo Kongressenter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Som regel er det de mer åpenbare motefolkene som blir plukket ut til å være såkalt showstopper under de store moteshowene - det vil si en kjent modell som er plukket ut til å skape litt ekstra oppmerksomhet rundt det som skjer på catwalken. Leila Hafzi valgte for eksempel Bik Bok-designer Jenny Skavlan til sin legendariske brudekjolevisning i februar for ett år siden. Under åpningen av Oslo Fashion Week dukket imidlertid komiker Christine Koht opp på catwalken - og stjal selvsagt hele showet. SE OGSÅ: Hun var mest sexy på den røde løperen(Artikkelen fortsetter under bildet.)Vågal ullmiksFørste kolleksjon ut på catwalken var designet av Heimen Husflid. Dette skulle vise seg å være en herlig blanding av ull, lateks, pvc og hud. Med andre ord: langt i fra kjedelig.Her var det ullklær for fashionistaer med ulik smak. Noe var rocka, noe var dristig og noe var romantisk. Se bildene av ullkolleksjonen her:

Dette er den norske moteukaÅrets debutant er den norsk-britiske duoen Haaning & Htoon, som vant HENNEs designpris Nåløyet nylig. De har ingen ringere enn forretningskvinnen Celina Middelfart og supermodell Iselin Steiro som sin muse.Se hele kolleksjonen deres her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer