Crocs

Christopher Kane brukte crocs på catwalken under London Fashion Week

Designeren har gjort et samarbeid med det mye omtalte skomerket.

Publisert
Sist oppdatert

Vi trodde virkelig ikke våre egne øyne da vi så hva slags sko designer Christopher Kane hadde valgt å sette på modellene sine da han presenterte kolleksjonen sin for våren 2017.

Crocs! Ja, de er komfortable som bare det, men jeg er vel ikke den eneste som syns at dette er noe av det minst pene skotøyet som finnes? Og det var en fryktelig fin måte å si det på! 

Designere er alltid opptatte av å være først ute med noe nytt og spennende, eller å finne fram en gammel trend og gi den nytt liv, men beklager herr Kane - dette funker bare ikke.

LES OGSÅ: Juks deg til lengre bein!

Velg sneakers! 

Det hjelper ikke veldig at Crocs-ene har fått et litt nytt uttrykk i form av et slags marmorprint og påsatt tilbehør - for det her blir bare ikke fint. Men, du skal ikke se bort ifra at dette blir å se i gatemotebildet framover. Det er jo ikke lenge siden vi så de klassiske, litt slitte 90-tallsjoggeskoene på motepersonligheter over hele verden. Og man skal jo være komfortabel i det man har på seg, men dette blir vel å dra det litt langt. Det er derimot et hav av superkule sneakers der ute - som også er komfortable å ha på seg!

Sneakers har fått store plass i motebildet de siste årene, og kan brukes med det meste. Vi elsker å bruke dem sammen med et par jeans, en hvit t-skjorte og en dressjakke. Her får du kombinert både classy og avslappet på en kul måte.

Til fest går vi gjerne for et par skinnvarianter sammen med en kjole. Her kan du gjerne la kjolen skille seg ut. Men noen ganger er det selvfølgelig en god ide å gå for et par hæler når du skal ut. Dersom du fremdeles ønsker den avslappede stilen, kan du kombinere et par sorte sandaletter med boyfriend-jeans. En sikker vinner! Sneakerstrenden kommer nok ikke til å avta med det første, og du finner et lite utvalg av kule og komfortable varianter i bildekollasjen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer