Crocs

Christopher Kane brukte crocs på catwalken under London Fashion Week

Designeren har gjort et samarbeid med det mye omtalte skomerket.

Publisert
Sist oppdatert

Vi trodde virkelig ikke våre egne øyne da vi så hva slags sko designer Christopher Kane hadde valgt å sette på modellene sine da han presenterte kolleksjonen sin for våren 2017.

Crocs! Ja, de er komfortable som bare det, men jeg er vel ikke den eneste som syns at dette er noe av det minst pene skotøyet som finnes? Og det var en fryktelig fin måte å si det på! 

Designere er alltid opptatte av å være først ute med noe nytt og spennende, eller å finne fram en gammel trend og gi den nytt liv, men beklager herr Kane - dette funker bare ikke.

LES OGSÅ: Juks deg til lengre bein!

Velg sneakers! 

Det hjelper ikke veldig at Crocs-ene har fått et litt nytt uttrykk i form av et slags marmorprint og påsatt tilbehør - for det her blir bare ikke fint. Men, du skal ikke se bort ifra at dette blir å se i gatemotebildet framover. Det er jo ikke lenge siden vi så de klassiske, litt slitte 90-tallsjoggeskoene på motepersonligheter over hele verden. Og man skal jo være komfortabel i det man har på seg, men dette blir vel å dra det litt langt. Det er derimot et hav av superkule sneakers der ute - som også er komfortable å ha på seg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer