Kaia Gerber:

Cindy Crawfords datter debuterte på catwalken

«Det er ingen ord som kan beskrive hva jeg føler nå», skriver Kaia Gerber etter moteuke-debuten.

KAIA GERBER: 16-åringen gikk sin første motevisning under New York Fashion Week for Calvin Klein.
KAIA GERBER: 16-åringen gikk sin første motevisning under New York Fashion Week for Calvin Klein. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodell Cindy Crawford har lang fartstid i motebransjen og har jobbet som modell helt siden 80-tallet. Det kom derfor ikke som noen overraskelse da datteren Kaia Gerber (16) fulgte i mammas fotspor og startet en modellkarriere med kampanjer for blant annet Marc Jacobs parfyme «Daisy». Men vi har enda ikke sett 16-åringen på en moteuke-catwalk - helt til nå.

New York Fashion Week er i gang for fullt og blant designerne som startet ballet var ingen ringere enn Calvin Klein. Det amerikanske merket har virkelig fått en makeover etter at tidligere Dior-designer Raf Simons tok over i fjor og presenterte en kolleksjon som virkelig falt i god jord hos oss. Og nå har han nok en gang skapt overskrifter verden over ved å sette Crawfords datter på catwalken.

LES OGSÅ: Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre!

MOR OG FAR: Kaia Gerber (i midten) sammen med pappa Rande Gerber og mamma Cindy Crawford.
MOR OG FAR: Kaia Gerber (i midten) sammen med pappa Rande Gerber og mamma Cindy Crawford. Vis mer

«CALVIN KLEIN! Det er ingen ord som kan beskrive hva jeg føler nå. Jeg elsker deg, Raf», skriver Kaia Gerber til Instagram-posten hun la ut for ikke mange timene siden. Bildet er av 16-åringen på catwalken for Calvin Klein og det har allerede fått over 100 000 likerklikk.

KAIA GERBER: 16-åringen går sin første catwalk for Calvin Klein under New York Fashion Week.
KAIA GERBER: 16-åringen går sin første catwalk for Calvin Klein under New York Fashion Week. Vis mer

Gerber fylte 16 år denne uken og har allerede rukket å ta oppkjøring og debutere på catwalken under New York Fashion Week. Foreldrene Rande Gerber (55) og Cindy Crawford (51) har begge delt bilder av datteren på sin Instagram-konto i anledning 16 årsdagen, men ingen har enda publisert noe fra gårsdagens Fashion Week-debut.

Paret har også en sønn, Presley Gerber (18), som også har tatt et steg inn i modellyrket. Han er bare 18 år, men har allerede gått visninger for et av verdens største motehus: Dolce & Gabbana. Men nå er det altså lillesøster Kaia Gerber sin tur å jobbe med de store designerne. Under ser du bildene fra Calvin Klein-visningen supermodell-datteren gikk for. Nå blir det spennende å se hva 16-åringen finner på fremover!

LES OGSÅ: «Millennial»-modellene slår til igjen

CALVIN KLEIN SS18 FOTO: SCANPIX

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer