Cindy Crawford

Cindy Crawfords sønn på catwalken for Dolce & Gabbana

Her er kjendissønnene som er hottest i moteindustrien om dagen!

CINDY CRAWFORDS SØNN: Presley Gerber går i sine mors fotspor og gjør suksess som modell. Her på catwalken for Dolce & Gabbana i Milano. Foto: Afp
CINDY CRAWFORDS SØNN: Presley Gerber går i sine mors fotspor og gjør suksess som modell. Her på catwalken for Dolce & Gabbana i Milano. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer stadig at vi kommer over noen kjente ansikt mens vi sveiper over dagens nyhetsbilde. I dette tilfellet kikket vi på Dolce & Gabbanas herrekolleksjon for våren 2017, og under visningen deres i Milano hadde det italienske motehuset fått et nytt medlem av modellstallen. Vi syns vi hadde sett de kinnbeina der før, ja! Presley Gerber (16), sønnen til supermodell Cindy Crawford (50), gjør nemlig som sin mor OG lillesøster Kaia Gerber (14), og beveger seg inn i modellyrket. Ikke sett datteren til Cindy? Sjekk ut DETTE bildet!

Men 16-åringen var ikke det eneste kjente fjeset i havet av modellmenn. Rafferty Law (19) var også en del av visningen til Dolce & Gabbana. Etternavnet høres kanskje litt kjent ut? 19-åringen er nemlig sønnen til skuespiller Jude Law (43) og Sadie Frost (51)! Men listen slutter ikke der. For ikke lenge siden kastet den yngste i Hadid-flokken seg ut på catwalken. Lillebroren til Gigi (21) og Bella Hadid (19), Anwar Hadid (16) begynner nemlig å gjøre stor suksess som modell, og har i løpet av kort tid både vært på coveret av Teen Vogue og gått visning for Moschino. Saken fortsetter under annonsen.

Daniel Day-Lewis' sønn Gabriel (20) er ny modellstjerne i Paris

For nøyaktig ett år siden var det en annen mannlig modell som skilte seg ut under haute couture-uken i Paris. Ikke bare for sitt platinablonde hår, men 20-åringen som gikk sammen med skuespiller Julianne Moore (54) under couture-visningen til Chanel er nemlig sønnen til Oscar-vinneren Daniel Day-Lewis (58). Gabriel Kane Day-Lewis, som også er singer/songwriter, er sønn av Isabelle Adjani (60) og «Lincoln»-skuespiller Daniel Day-Lewis, og har tydelig arvet et par trekk fra sin far. Se bilde av Gabriel og Julianne Moore her!

LES OGSÅ: Riley Keough (26) stjal showet i Cannes! Ser du hvem hun er barnebarnet til?

FAR OG SØNN: Gabriel (t.v.) har arvet mye fra sin far Daniel (t.h.). Foto: Scanpix
FAR OG SØNN: Gabriel (t.v.) har arvet mye fra sin far Daniel (t.h.). Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer